Διακοπές σε κοντινό προορισμό

37

18/5/2022

Αν μένετε στην Αθήνα, έχουμε για εσάς μια τέλεια ιδέα για τις διακοπές σας. Κλείστε ξενοδοχείο στο κέντρο της Πάτρας και ελάτε πίσω για να διαβάσετε παρακάτω… Έτοιμοι;

Ας δούμε, λοιπόν, γιατί σας προτείνουμε να κάνετε διακοπές τόσο κοντά στο σπίτι.

  1. Θα ξαφνιαστείτε με όσα θα βρείτε

Μπορεί το μυαλό σας να πηγαίνει κατευθείαν σε μακρινούς προορισμούς, όσο οργανώνετε τις διακοπές σας. Αλλά σίγουρα υπάρχουν πολλά να δείτε και σε πιο κοντινή απόσταση από το σπίτι. Ακόμη και σε μέρη που δεν το φανταζόσασταν.

Μια παρένθεση για την Πάτρα

Δεν προτείνουμε τυχαία την Πάτρα σαν επιλογή. Είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα ενός μέρους τα οποίο μπορεί να μην γνωρίζατε ότι έχει πλούσια ιστορία και πολλές εμπειρίες να σας προσφέρει. Για εμάς τους Αθηναίους είναι σε τόσο κοντινή απόσταση που είναι πραγματικά κρίμα να μην έχουμε επισκεφθεί αυτό το μέρος για οποιονδήποτε άλλο λόγο πέρα από το Καρναβάλι. Ωραίο και το Καρναβάλι, αλλά ξέρατε ότι στην Πάτρα μπορείτε να δείτε το Ρωμαϊκό Ωδείο, το Κάστρο του 6ου αιώνα μ.Χ., αλλά και τον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα; Παράλληλα, υπάρχουν και πολλές δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε, όπως, για παράδειγμα, θαλάσσια σπορ. Επιλέξτε ένα ξενοδοχείο στο κέντρο της Πάτρας, ώστε να μπορέσετε να μετακινηθείτε με άνεση και να δείτε όλα τα αξιοθέατα, αλλά και να είστε πιο κοντά στη νυχτερινή ζωή της πόλης! 

  • Θα μπορείτε να διαχειριστείτε τα απρόοπτα

Καλά και τα νησιά, αλλά αν τύχει οτιδήποτε σε ένα μακρινό ταξίδι, το πιο πιθανό είναι πως δεν θα καταφέρετε να αλλάξετε εύκολα τα σχέδιά σας τελευταία στιγμή. Το καλό με το να είστε σε γνώριμα και κοντινά μέρη είναι πως μπορείτε να κάνετε αλλαγές ανά πάσα στιγμή, χωρίς να πελαγώσετε.

  • Δεν θα σας αγχώνει το φορτωμένο σας πρόγραμμα

Εφόσον θα βρίσκεστε σε ένα κοντινό μέρος δεν θα χρειαστεί να ανησυχήσετε σχετικά με το πόσο θα διαρκέσει το ταξίδι σας. Αυτό σημαίνει πως ακόμη και αν δεν έχετε πολλές ημέρες άδεια από τη δουλειά σας, θα μπορέσετε να οργανωθείτε καλύτερα και να περάσετε περισσότερο χρόνο στον προορισμό σας.

  • Θα μπορείτε να πάρετε και τον Φίντο!

Εντάξει, και στο πλοίο θα μπορούσατε να πάρετε μαζί το σκυλάκι σας. Ωστόσο, στο δικό σας αυτοκίνητο θα βρίσκεται στην αγκαλιά σας, θα είναι σίγουρα πολύ πιο άνετα και θα απολαύσετε μαζί το ταξίδι.

Αυτοί είναι μερικοί λόγοι για να διαλέξετε έναν πιο κοντινό προορισμό φέτος. Είτε επιλέξετε τελικά την Πάτρα είτε καταλήξετε στο ότι προτιμάτε ένα άλλο μέρος, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνετε οικονομία και θα γνωρίσετε περισσότερα για κοντινά μέρη που μπορεί να μην είχατε εξερευνήσει. Τα νησιά μπορούν να περιμένουν λίγο!