ΚεντρικήΠεριβάλλον

“Φυτά και Κήπος”: Ανοίγει τις πύλες της στις 29 Απριλίου η μεγάλη έκθεση στο Άλσος Περιστερίου

27/4/2022

Μεγάλη έκθεση “Φυτά και Κήπος” στο ομορφότερο Άλσος της Αττικής, στο Άλσος Περιστερίου (στάση Μετρό “Ανθούπολη”), από τις 29 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου 2022, με ωράριο 11:00 – 22:00. 

Στην έκθεση “Φυτά και Κήπος” συμμετέχουν επαγγελματίες και έμποροι ανθοκομικών από την πόλη του Περιστερίου και τη Δυτική Αθήνα, με μεγάλη ποικιλία φυτών – λουλουδιών και είδη κήπου.

Όλοι οι επισκέπτες, μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να απολαύσουν τις καθιερωμένες «Μουσικές Ανάσες», με τραγούδια που αγαπήσαμε από ταλαντούχους μουσικούς, παραστάσεις παιδικές και παραστάσεις Καραγκιόζη, με ελεύθερη είσοδο παντού.

Όλα αυτά, πλαισιώνονται από παιδικές χαρές, ποδηλατοδρόμιο, υπαίθριο γυμναστήριο και πράσινες διαδρομές περιπάτου.

Πηγή: https://www.xtypos.gr

Related posts

Βιοκαύσιμα: Μήπως τελικά δεν είναι και τόσο… «πράσινα»;

xristiana

Άγιος Βαλεντίνος: Τα πιο sexy και σοφιστικέ make up looks

xristiana

Hλιακό σύστημα κυκλικής οικονομίας μετατρέπει πλαστικά και αέρια του θερμοκηπίου σε βιώσιμα καύσιμα και άλλα προϊόντα

xristiana