ΚεντρικήΚοινωνικά

Ο Δήμος Παύλου Μελά τιμά τη γιορτή του βόλεϊ κι αυτούς που έγραψαν ιστορία

10/4/2022

Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης, το Δημοτικό Συμβούλιο και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Αθλητισμού Παντελής Νιγδέλης, ‘’ανοίγουν το άλμπουμ των αναμνήσεων’’ τη Δευτέρα 11 Απριλίου, ώρα 19:00 στο ΔΑΚ «Αλέξανδρος Νικολαΐδης», στην ΔΕ Πολίχνης και καλούν τους φίλους του βόλεϊ στην Tελετή Bράβευσης του διεθνούς φήμης πετοσφαιριστή Lubomir Ganev (Λιούμπομιρ Γκάνεφ).

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα τιμηθεί ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής βόλεϊ και συνδημότης μας Κώστας Χαριτωνίδης που υπηρέτησε το βόλεϊ και τον αθλητισμό ως παίκτης, προπονητής, διοικητικό στέλεχος.

Μικροί και μεγάλοι φίλοι του αθλήματος θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον αγώνα ανάμεσα στις μεγάλες δόξες του παρελθόντος, μέλη του Συλλόγου Παλαιμάχων Θεσσαλονίκης και του Συλλόγου Παλαιμάχων Αττικής.

Πηγή: https://cityportal.gr

Related posts

Συγκέντρωση Σχολικών Ειδών Στον Βόλο – Μέσω Της Πανελλήνιας Δράσης «Ο Τοίχος Της Καλοσύνης»

xristiana

Οι μεσογειακοί καρχαρίες συνεχίζουν να μειώνονται

xristiana

Οισοφάγος Barrett: Πόσο αυξάνει τον κίνδυνο καρκίνου του οισοφάγου

xristiana