ΚεντρικήΟμορφιά

Hair mist για υπέροχο άρωμα μαλλιών

6/4/2022

Τριαντάφυλλο, περγαμόντο, πραλίνα, εξωτικό γαρύφαλλo, παιώνια και πολλές άλλες ασυναγώνιστες μυρωδιές είναι όλες εδώ για σένα για να δώσουν υπέροχο άρωμα στα μαλλιά σου και να τονίσουν την αυτοπεποίθηση σου.

Κλεισμένα σε ένα μπουκαλάκι όλα αυτά τα υπέροχα αρώματα από πάσης φύσεως λουλούδια, μπαχαρικά, εσπεριδοειδή και ότι άλλο μπορεί να σκεφτεί ο νους σου, σε ταξιδεύουν και σε κάνουν να αισθάνεσαι ωραία.

Όλα αυτά δεν τα κάνουν μόνο τα original αρώματα αυτά που ψεκάζεις δηλαδή στους καρπούς και στο λαιμό, αλλά τα hair mist που κάνουν την ίδια δουλειά και ίσως και ακόμη καλύτερα.

Hair mist λοιπόν είναι το άρωμα μαλλιών που μπορείς να ψεκάσεις στα μαλλιά σου και να μοσχοβολάς ολόκληρη με αποτέλεσμα να μη χρειάζεται καν να βάλεις άρωμα. Άσε που καλύτερα να αποφύγεις να βάλεις άρωμα για να μην μπλέξεις και τις μυρωδιές που δεν είναι ότι καλύτερο.

Τώρα που είναι άνοιξη επίλεξε ένα hair mist αντί για το άρωμα σου. Σκέψου απλά ότι μιας και ο καιρός θα ζεστάνει το άρωμα σου θα μυρίζει ακόμα πιο βαριά και η αίσθηση δεν θα είναι και η καλύτερη. Άσε που υπάρχει περίπτωση να σου αφήσει λεκέ στα ρούχα.

Μην σκεφτείς ότι μπορεί να αφυδατώσουν τα μαλλιά σου καθώς δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί αυτό.

Με ένα ψέκασμα τους λοιπόν θα αναζωογονηθείς και θα έχεις την πιο ανάλαφρη μυρωδιά ever.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

39ο Ετήσιο Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Περιοχικής Αναισθησίας και Θεραπείας Πόνου

xristiana

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

xristiana

ΣΚΥΛΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ: Μουσική – Θεατρική Παράσταση Του Δήμου Διονύσου

xristiana