ΚεντρικήΟμορφιά

Golden skin τα skincare προϊόντα από χρυσό

18/4/2022

Τα skincare προϊόντα με χρυσό υπόσχονται άμεσα λαμπερή και ομοιόμορφη επιδερμίδα και σίγουρα θα αναβαθμίσουν τη ρουτίνα σου.

Περιέχουν ευεργετικά συστατικά που αναζωογονούν σε βάθος την επιδερμίδα και πρόκειται για ένα στοιχείο και ένα πολύτιμο μέταλλο που μπορεί να βρεθεί σε δυο εκδοχές στα προϊόντα περιποίησης ως κολλοειδής χρυσός και ως καθαρή σκόνη χρυσού 24 καρατίων.

Ο κολλοειδής χρυσός ή νανοχρυσός θεωρείται πολύ πιο σταθερός και μπορεί εύκολα να εισχωρήσει στα κύτταρα καθώς σύμφωνα με μελέτες μπορεί να αυξήσει την αποτελεσματικότητα και να διεισδύσει βαθύτερα στο δέρμα.

Οι experts σημειώνουν ότι ένα πιθανό πλεονέκτημα του χρυσού είναι ότι θα μπορούσε πραγματικά να βοηθήσει άλλα συστατικά περιποίησης να αποκτήσουν μεγαλύτερη δύναμη όσον αφορά την αποτελεσματικότητα.

Οι κρέμες και τα προϊόντα που περιέχουν χρυσό μπορούν να προάγουν τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος και φυσικά καθυστερούν την πρόωρη γήρανση.

Επίσης οι ιδιότητες του χρυσού μπορούν να βοηθήσουν στην προστασία του δέρματος από περιβαλλοντικούς ρύπους και χρόνιες βλάβες από τον ήλιο, που και τα δυο προκαλούν ζημιά στην επιδερμίδα.

Ο χρυσός είναι ταυτισμένος με την τελειότητα και όλα τα προϊόντα που τον διαθέτουν, αναδεικνύουν την φυσική λάμψη και επιτυγχάνουν τέλειο και ομοιόμορφο χρωματικό τόνο στην επιδερμίδα.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

11ο τουρνουά Street Μίνι Βόλεϊ 3Χ3

xristiana

Κορωνοϊός: Η τακτική σωματική δραστηριότητα μπορεί να αυξήσει την αποτελεσματικότητα των εμβολίων

xristiana

Δέρμα: Τι του συμβαίνει όταν κοιμάστε με το μακιγιάζ

xristiana