ΚεντρικήΟμορφιά

Dusty nails

7/4/2022

Εφόσον βρισκόμαστε επίσημα πλέον στην άνοιξη είναι καιρός να κλείσεις το επόμενο ραντεβού σου στο nail bar και να αφήσεις πίσω τις σκούρες αποχρώσεις αλλά δεν είσαι έτοιμη για τις πιο έντονες και φωτεινές.

Προτιμάς να κινηθείς σε παστέλ και διακριτικές που θεωρούνται ουδέτερες και ταιριάζουν με την ατμόσφαιρα και τη διάθεση σου.

Η τέλεια  και σοφιστικέ πρόταση που προτιμούν οι experts είναι το dusty pink. Είναι ουσιαστικά το βρώμικο ροζ που ξεφεύγει από το κλασικό και θυμίζει τσιχλόφουσκα, γλυκίσματα και λουλούδια. Διακριτικό μεν αλλά όχι αδιάφορο. Αντιθέτως κρύβει μια γοητεία. Είναι σοφιστικέ και παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον τόσο αν το απλώσεις σε όλη την επιφάνεια του νυχιού όσο κι αν χρησιμοποιήσεις ως βάση σε nail art design.

Σου προτείνουμε λοιπόν τα πιο εντυπωσιακά looks που μπορείς να υιοθετήσεις ακόμη και αν έχεις κοντά νύχια.

Floral με χρυσές λεπτομέρειες αλλά και graphic είναι μερικές προτάσεις όπως επίσης φύλλα χρυσού με καμπύλες σε nail arts που δεν γίνεται να περάσουν απαρατήρητα.

Μια άλλη πρόταση είναι πάνω στο nail art να ζωγραφίσεις πεταλούδες χρησιμοποιώντας ροζ αποχρώσεις αλλά και φύλλα χρυσού. Μια λεπτομέρεια του γαλάζιου στο τελευταίο δάχτυλο είναι το twist που απογειώνει το look.

Το απόλυτο graphic nail art design είναι η σύνδεση του ροζ με το μαύρο όπου γραμμές και κύκλοι προσφέρουν την τέλεια αρμονία και η ματ βάση κρατά τις ισορροπίες.

Τέλος κάτι που θα μπορούσες να δημιουργήσεις και μόνη στο σπίτι και δεν σε περιορίζει αφού δείχνει υπέροχο σε όλα τα σχήματα και μήκη νυχιών είναι το shimmer που φυσικά είναι minimal, κομψό και με απαλές λάμψεις.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Κορονοϊός: Νέο αρνητικό ρεκόρ με 50.126 κρούσματα – 61 νέοι θάνατοι – 619 οι διασωληνωμένοι

xristiana

Κάλεσμα συγκέντρωσης τροφίμων από τον Σύλλογο Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ ενόψει των Χριστουγέννων

xristiana

Άστατος ο καιρός

xristiana