ΚεντρικήΚοινωνικά

Bazaar Από Τους Συμμετέχοντες Στο Πρόγραμμα «Biohability – Αστικός Κήπος» Σε Παπάγο Και Χολαργό

12/4/2022

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού και το Σωματείο Equalact Social-Δράση για την Κοινωνική Ισότητα ΑμεΑ, στο πλαίσιο του Προγράμματος BioHability – Αστικός Κήπος, για την κοινωνική ένταξη και απασχόληση ΑμεΑ, καλούν το κοινό σε πασχαλινό bazaar.

To bazaar θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Απριλίου, από τις 09:00 έως τις 14:30, στο Γυμνάσιο Παπάγου και το Σάββατο 16 Απριλίου στο Εμπορικό Κέντρο Χολαργού, από τις 11:00 έως τις 14:00 (Λ. Περικλέους 56, Χολαργός). Τα έσοδα θα διατεθούν για εκπαιδευτικές εκδρομές και δημιουργικές δραστηριότητες των ωφελούμενων του προγράμματος.

Oι ενδιαφερόμενοι/ες θα βρουν αρωματικά, καλλωπιστικά φυτά, φυτικά σαπούνια, παραδοσιακά σπιτικά λικέρ και διακοσμητικά φτιαγμένα με μεράκι και φαντασία από την ομάδα των καλλιεργητών και εθελοντών του προγράμματος.

H δημοτική αρχή αναφέρει σχετικά: «Το φετινό bazaar αφηγείται τις δημιουργικές εμπειρίες της ομάδας μας, όπου οι δεξιότητες και η φαντασία συναντούν την κυκλική οικονομία, για να μεταμορφώσουν παλιά αντικείμενα σε μοναδικά αριστουργήματα. Επιπλέον, αναδεικνύει και την δύναμη των δικτύων, τις συνεργατικότητας και της αλληλεγγύης.

Ευχαριστούμε θερμά:

  • Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
  • Την  Κεντρική Ανθαγορά Ελλάδος-Κοινοπραξία Ανθοκομικών Συνεταιρισμών Ελλάδας για την διάθεση μέρους των καλλωπιστικών και αρωματικών φυτών.
  •  Την ομάδα “ΣΑΠΩΝ”, επιχειρηματικότητα Νέων, του Εσπερινού Γυμνάσιου Αγίου Δημητρίου, για την διάθεση των φυτικών σαπουνιών
  • Το Γυμνάσιο Παπάγου, τη διευθύντρια κ. Κοσμάτου και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για τη διάθεση χώρων του σχολείου, καθώς και τους μαθητές του σχολείου για τη συμμετοχή τους.
  • Τους καταστηματάρχες του Εμπορικού Κέντρου Χολαργού, για τη διάθεση χώρων και την αμέριστη στήριξή τους.
  • Το 1ο Σύστημα Προσκόπων Παπάγου για τη συμμετοχή στο bazaar.
  • Το 2ο Σύστημα Προσκόπων Παπάγου για τη συμμετοχή στο bazaar».

Πηγή: https://enypografa.gr

Related posts

Νταϊάν Κίτον

xristiana

«Η Ψυχική Υγεία είναι Παγκόσμιο Δικαίωμα»

xristiana

8ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Βουνού ‘Αυτισμός-Ελπίδα’

xristiana