ΚεντρικήΟμορφιά

Bathscaping η νέα τάση στο skincare

2/4/2022

Ήρθε η ώρα να πειραματιστείς με τη μεταμόρφωση της μπανιέρας σου που αποτελεί το πιο ιδανικό και μαγικό μέρος χαλάρωσης.

Μπορείς να δοκιμάσεις για τη body routine σου νέες ιδέες όπως ροδοπέταλα, ρεσώ, αρωματικά σαπούνια, αιθέρια έλαια, φυτά, βιβλία, ποτήρια γεμάτα κρασί και ευφάνταστες διακοσμήσεις.

Αυτή η εικόνα της απόλυτης χαλάρωσης είναι η νέα τάση που κυριαρχεί και σίγουρα θα λατρέψεις.

Το μπάνιο είναι το μέρος της αυτοφροντίδας σου και αποτελεί τη μεγαλύτερη απόδραση από όλες τις σκέψεις και τα προβλήματα και η αγάπη για τον εαυτό σου με αποσύνδεση από τα πάντα.

Η προσέγγιση του bathscaping είναι μια ολόκληρη εμπειρία για περισσότερη απόλαυση που έγινε γνωστή ως ένα σύνολο από experiences που αδειάζουν το μυαλό και σε μεταφέρουν σε ένα κόσμο δίχως έννοιες, ένταση και άγχος και σε ταξιδεύουν. Ακόμη εκτοξεύει τα επίπεδα της ντοπαμίνης και προσφέρει ηρεμία μετά από μια εξαντλητική ημέρα αλλά παράλληλα προσφέρει και ψυχική ανάταση.

Αυτή είναι λοιπόν όλη η ομορφιά και η ιδιαιτερότητα της απόδρασης σου μέσα στο νερό ξεφεύγοντας από ότι συμβαίνει και σε απασχολεί έντονα. Μη ξεχάσεις λοιπόν να την εντάξεις άμεσα στην καθημερινότητα σου.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Τα ζώδια σήμερα: «Παρθένε, ένας στόχος ή ένα σχέδιό σου σήμερα ευνοείται»

xristiana

Τι πραγματικά θα συμβεί αν σταματήσετε να βουρτσίζετε τα μαλλιά σας

xristiana

Τι είναι το σύνδρομο της ραγισμένης καρδιάς;

xristiana