ΚεντρικήΚοινωνικά

3ο Πανελλήνιο Συνέδριο: eLearning – eCreativity

4/4/2022

Το Εργαστήριο Προηγμένων Μαθησιακών Τεχνολογιών στην Δια Βίου και Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση (Ε.ΔΙ.Β.Ε.Α) του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης της Σχολής Επιστημών Αγωγής του Πανεπιστημίου Κρήτης συνδιοργανώνει μαζί με το Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας και το Χαμόγελο του Παιδιού το 3o Πανελλήνιο Συνέδριο eLearnign – eCreativity 2022 “Ο Οδυσσέας στη Χώρα του Διαδικτύου”.

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 3 – 5 Ιούνιου 2022 στην Πανεπιστημιούπολη Ρεθύμνου. 

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν 7 βιωματικά εργαστήρια για μαθητές και 14 για εκπαιδευτικούς

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν για του εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές.

Δείτε αναλυτικά εδώ το Πρόγραμμα του Συνεδρίου.

Για να παρακολουθήσετε το Συνέδριο χρειάζεται να κάνετε εγγραφή εδώ. Οι συμμετέχοντες θα πάρουν βεβαίωση παρακολούθησης. 

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

Related posts

Αυτές τις διακοπές πάρτε λίγο χρόνο μόνοι – Θα σας κάνει καλό

xristiana

DIY: Μάσκα με κακάο για βελούδινα χείλη (+5 προϊόντα για εσένα)

xristiana

Δράση Ευαισθητοποίησης «Η Χρήση Του Διαδικτύου Από Τα Παιδιά Και Τους Εφήβους»

xristiana