ΚεντρικήΚοινωνικά

Τόπο στους νέους δημιουργούς δίνει η Cine Δράση

11/4/2022

Η Κινηματογραφική Λέσχη Βριλησσίων Cine – Δράση, σε συνεργασία με τον Χώρο Τέχνης και Πολιτισμού Εύπολις-art, δίνει χώρο και βήμα στη νέα γενιά σκηνοθετών, την Πέμπτη 14 Απριλίου, στις 20:15, στο πάρκο «Μίκης Θεοδωράκης», στα Βριλήσσια.

Η Κινηματογραφική Λέσχη αναφέρει: «Είναι νεαροί κινηματογραφιστές. Έφηβοι 14-17 χρόνων και ενήλικες 18-30. Όλοι τους ζουν στην Ελλάδα.

Τους αρέσει να βλέπουν σινεμά. Αλλά δεν περιορίζονται εκεί. Θέλουν να κάνουν το δικό τους. Νωρίς-νωρίς, με μεράκι, φαντασία, και περισσή ευαισθησία, ξεκίνησαν να κάνουν τις δικές τους ταινίες. Για αρχή μικρού μήκους.

Και με αυτές συμμετείχαν στο 1ο New Generation Film Festival, (Αθήνα, Ιούνιος, 2021). Και κάποιες βραβεύτηκαν. Κάποιοι από τους σκηνοθέτες θα είναι μαζί μας.

Για να κουβεντιάσουν μαζί μας τα όνειρα τους, τις δυσκολίες που συναντάνε για να τα υλοποιήσουν και τους τρόπους που μια κινηματογραφική λέσχη μπορεί έμπρακτα να τους βοηθήσει.

Οι ταινίες που θα προβληθούν είναι: Αφύπνιση, Ευαγγελία Κεφαλά, Μίζερο Φως, Σιμέλα Μαραπά, Happy Birthday, Pablo Soto, Byddy, Νίκος Δεληγεωργίδης, Iro, Αλέξης Κουυκιάς-Παντελής, Όπως θα συνέβαινε μέσα στο νερό…, Ανθή Δαουτάκη, Route_in, Νίκος Παυλινέρης, A skeleton in the closet, Ευγενία Μαρούλη, Violetta, Φοίβος Ήμελλος, SIC PARVIS MAGNA, Στέφανος Νομικός, Madonna F64.0, Σταύρος Μαρκουλάκης, The fishbowl, Βίνα Σέργη, Rosa Kairo, Jaques Simba, Purple French Fries, Βίβιαν Δημητρίου.

Πηγή: https://enypografa.gr

Related posts

Ποια αθλήματα στην εφηβεία χτίζουν διά βίου γερά οστά

xristiana

Στην τελική ευθεία για το φεστιβάλ Chaniartoon

xristiana

Ξεκινούν διαλέξεις για την ιστορία της Θεσσαλονίκης

xristiana