ΚεντρικήΚοινωνικά

Το «Άσυλο Του Παιδιού» Διοργανώνει Πασχαλινή Εορταγορά Και Πασχαλινό Τσάι

15/4/2022

Το «Άσυλο του Παιδιού με χαρά ανακοινώνει ότι μετά από δύο χρόνια “απραξίας” λόγω της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρα, θα πραγματοποιήσει φέτος την Πασχαλινή Εορταγορά και το Πασχαλινό Τσάι, για την ενίσχυση και την στήριξη του φιλανθρωπικού σωματείου.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο «ΗΛΕΚΤΡΑ ΠΑΛΛΑΣ» στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 16 Απριλίου από ώρα 11:00 έως 15:00. Στον χώρο του ξενοδοχείου μπορείτε να απολαύσετε ένα ευχάριστο πρωινό μαζί και να ψωνίσετε όλα τα χειροποίητα «καλούδια» που προσφέρονται (τσουρέκια, ραβανί, πάστα φλώρα, αυγά ζωγραφιστά ή στολισμένα, πασχαλινές συνθέσεις, λαμπάδες, φαναράκια, διάφορα αρωματικά φυτά με πασχαλινό διάκοσμο).

Ακόμη, από τη Δευτέρα 11 Απριλίου 2022 και έως την Μεγάλη Πέμπτη 21 Απριλίου 2022, θα μπορείτε να επισκεφθείτε από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι καθημερινά, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, στην αίθουσα «Σταύρος Νιάρχος», ώστε να διαλέξετε τα πασχαλιάτικα δώρα σας «δια ζώσης». (Επίσκεψη κατόπιν επίδειξης πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης).

(Δείτε τον κατάλογο των ειδών που θα πωλούνται στο σημείο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΙΔΩΝ ΠΑΣΧΑ 2022 (2) (1))

(ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΙΔΩΝ ΠΑΣΧΑ 2022)

Η εορταγορά του «Ασύλου του Παιδιού» θα λειτουργεί και ηλεκτρονικά (atpgrammateia@gmail.com) ή τηλεφωνικά (2310209398) με παράδοση στο χώρο σας.Θεσσαλονίκη

Πηγή: Cityportal

Related posts

Το ανθρώπινο ήπαρ έχει πάντα ηλικία έως τριών ετών, ακόμη και στους ηλικιωμένους!

xristiana

“Λύσε Τη Σιωπή”: Εκδήλωση Στο Πολιτιστικό Κέντρο Της Πυλαίας Για Την Κακοποίηση Των Γυναικών Και Των Παιδιών

xristiana

Έρχεται το Axios Running Festival – Η μεγαλύτερη γιορτή αθλητισμού και πολιτισμού

xristiana