ΖώδιαΚεντρική

Τα συναισθήματα σε αναβρασμό – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Για τους Κριούς, η Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου συνδυαστικά με τις υπόλοιπες πλανητικές δυναμικές σας ωθούν να ασχοληθείτε με θέματα που σχετίζονται με τις ρίζες σας και την προσωπική σας ζωή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η ανάγκη να ικανοποιήσετε βαθύτερες επιθυμίες θα οδηγεί τα βήματά σας σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα ίσως μία κατάσταση που αφορά κτήσεις ή γενικότερα οικονομικά να σας απασχολήσει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη στο ζώδιό σας αναμοχλεύει τα συναισθήματα και πιθανά να είναι δυσκολότερο να αποφασίσετε με αντικειμενικότητα προς ποία κατεύθυνση πραγματικά θέλετε να κατευθυνθείτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, κάποιες σκέψεις που κάνετε σήμερα ενδέχεται να σας αποθαρρύνουν ή να χάσετε λίγο φως από την αίγλη σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα θα πρέπει να κρατήσετε μία σχετική ισορροπία ώστε να φέρετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός με τις κινήσεις σας και γενικότερα με τις αποφάσεις που παίρνετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, μία προσωπική κατάσταση είναι στη σκέψη σας αυτή την περίοδο και είναι σίγουρο πως προσπαθείτε να δράσετε με τον καλύτερο και τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα προσανατολιστείτε προς κατευθύνσεις οι οποίες είναι σημαντικές και ιδανικές για το αποτέλεσμα που θέλετε να φέρετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη απέναντι σας σήμερα, σας ωθεί να δείτε ζητήματα που σχετίζονται με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας από ένα περισσότερο συναισθηματικό φίλτρο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, ο Άρης παρέα με τον Κρόνο στο ζώδιό σας το τελευταίο διάστημα δεν αφήνει περιθώρια λάθους, ειδικότερα σε ότι αφορά την εικόνα και την προβολή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, με το πάντρεμα του Δία με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας και την Σελήνη στον Καρκίνο ποίος σας πιάνει σήμερα και αύριο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

Χρειαζόμαστε οκτώ ποτήρια νερό καθημερινά – Ή μήπως όχι;

xristiana

Το Α’ Αρχαίο Θέατρο Λάρισας Συμμετέχει Στο 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Για Την Υγεία Και Την Ασφάλεια Στην Εργασία

xristiana

Βραδινό Skincare: Τι δεν πρέπει να παραλείπουμε το καλοκαίρι

xristiana