ΚεντρικήΟμορφιά

Πώς να «κρύψεις» τους μαύρους κύκλους – Οι σωστές κινήσεις

12/4/2022

Ξεκινάμε αυτό το θέμα με το πιο εύλογο τρόπο, τις αιτίες δημιουργίας των μαύρων κύκλων. Οι μαύροι κύκλοι είναι ένα πολυπαραγοντικό φαινόμενο. Θα σου πούμε λοιπόν ότι μπορεί να έχεις μαύρους κύκλους ακόμα και αν κοιμάσαι πολύ!

Είναι γεγονός ότι ακόμα και το DNA σου ίσως συμβάλλει στην παρουσία τους, κάτι που φυσικά όσο και να προσπαθείς, δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξεις.

Τι γίνεται όμως όταν εσύ θες να απαλλαχτείς από αυτούς; Εκεί λοιπόν κάνει τα μαγικά του το μακιγιάζ όπου έρχεται με διάφορα προϊόντα αλλά και έξυπνους τρόπους να σε προτρέψει να τα ακολουθήσεις όλα προκειμένου να δεις το πρόσωπό σου απαλλαγμένο από τους μαύρους κύκλους.

Πώς να κρύψω τους μαύρους κύκλους;

Ορίστε μερικά μυστικά που μπορείς να ακολουθήσεις πριν δεις και το παρακάτω βίντεο που σου προτείνει τον πιο ολοκληρωμένο τρόπο καμουφλαρίσματος των μαύρων κύκλων:

Πάντα ξεκινάμε με την ενυδάτωση της επιδερμίδας. Δεν μπορείς να περιμένεις τίποτα από μία επιδερμίδα που είναι ξηρή και δείχνει κουρασμένη και ταλαιπωρημένη.

Παράλληλα να σε ενημερώσουμε ότι ακόμα και η κρέμα ματιών συμβάλει στην βελτίωση της όψης τους αφού συστατικά όπως η καφεΐνη αποχρωματίζουν την περιοχή δίνοντάς τους φως.

Σειρά έχει η διαδικασία του μακιγιάζ. Το πρώτο βήμα αφορά τον αποχρωματισμό του μαύρου κύκλου με ένα προϊόν σε πορτοκαλί απόχρωση.

Αυτό συνιστά ένα απαραίτητο βήμα αν θέλουμε να ακυρώσουμε το μπλαβί χρώμα των μαύρων κύκλων και έπειτα να φωτίσουμε την περιοχή.

Τέλος εφαρμόζουμε το κονσίλερ το οποίο δεν χρειάζεται να είναι αρκετούς τόνους πιο ανοιχτό καθώς θα επιτείνει το χρώμα της περιοχής.

Το κονσίλερ χρησιμοποιείται για να δώσει φως κατά τα μάτια και όχι να κρύψει. Γι’αυτόν ακριβώς το λόγο χρησιμοποιούμε και όση ποσότητα χρειάζεται χωρίς υπερβολές, για να μην έχουμε αντίθετα αποτελέσματα.

Δες τώρα το βίντεο ενός από τους πιο διάσημους make up artists στον κόσμο που σου δείχνει πώς καμουφλάρει ο ίδιος τους μαύρους κύκλους:

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή βίντεο: https://www.youtube.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Τα Rapid Test Δεν Σταματούν Στον Δήμο Καλαμαριάς

xristiana

Βαμμένα μαλλιά: Πώς θα «κλειδώσετε» το χρώμα τους

xristiana

6+1 hot τάσεις ομορφιάς που θα δοκιμάσουμε το φθινόπωρο 2022!

xristiana