ΚεντρικήΚοινωνικά

Οι Σουηδοί Maha Sohona Ζωντανά στο Rover Bar

2/4/2022

Οι Made of Stone Recordings & Productions παρουσιάζουν το Σουηδικό συγκρότημα Maha Sohona [SE] ζωντανά στο Rover Bar στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 13 Απριλίου 2022 και Special guests τους Nellcôtes, με ελεύθερη είσοδο.

Έχοντας στις αποσκευές τους την εμπορική και καλλιτεχνική επιτυχία του “Endless Searcher“, ένα από τα albums του 2021 που ακούστηκαν όσο λίγα στον heavy psych rock χώρο, οι Maha Sohona δεν άφησαν το momentum να πάει χαμένο. Με ένα αυξανόμενο fanbase σε πολλές χώρες, επανατύπωσαν σε συνεργασία με τη Made of Stone Recordings το ομότιτλο ντεμπούτο τους και το επόμενο βήμα δε μπορεί να είναι άλλο από τις συναυλίες.

H Made of Stone Productions διοργανώνει μια σειρά εμφανίσεων επί ελληνικού εδάφους, όπου οι Σουηδοί groove masters θα παρουσιάσουν τον πολυσχιδή χαρακτήρα της μουσικής τους στο φυσικό περιβάλλον της κάθε rock n roll μπάντας, τη σκηνή.

Έχοντας μόλις ολοκληρώσει τις ηχογραφήσεις της επόμενης δισκογραφικής τους δουλειάς που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2022 και μετά από δύο χρόνια απουσίας από τις ζωντανές εμφανίσεις, οι Nellcôtes επιστρέφουν στη σκηνή του Rover για να ανοίξουν τη συναυλία των Maha Sohona.

Πληροφορίες

Rover Bar
Σαλαμίνος 6, Λαδάδικα, Θεσσαλονίκη

Maha Sohona [SE] w/Nellcôtes [GR] live
Τετάρτη 13 Απριλίου 2022 στις 22:30

Είσοδος Ελεύθερη

Πηγή: https://www.thessalonikiguide.gr

Related posts

Κορωνοϊός: Η υποπαραλλαγή “Κένταυρος” κάνει “ρεαλιστικό” το σενάριο για αναζωπύρωση της πανδημίας τέλη Σεπτέμβρη

xristiana

Τα Pet City Στηρίζουν Τα Ζώα Με Αναπηρία!

xristiana

Δελτίο ειδήσεων 9/5

xristiana