ΚεντρικήΚοινωνικά

Μεγάλη συναυλία με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων από την Καταστροφή της Σμύρνης

16/4/2022

Τη μεγαλύτερη συναυλία της χρονιάς για τη Σμύρνη διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Νέας Σμύρνης, με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή.

Η επετειακή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 9 Μαΐου στο Γήπεδο του Πανιωνίου, στη Νέα Σμύρνη. Η ορχήστρα Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας Βόλου, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του σπουδαίου μουσικού, Ανδρέα Κατσιγιάννη συμπράττει με μεγάλα ονόματα της καλλιτεχνικής σκηνής σε μια ανεπανάληπτη μουσικοθεατρική παράσταση: Θοδωρής Αθερίδης, Σμαράγδα Καρύδη, Λευτέρης Ελευθερίου, Θανάσης Αλευράς, Μελίνα Κανά, Μπάμπης Στόκας, Μάρθα Φριτζήλα, Κατερίνα Παπουτσάκη, Πάνος Μουζουράκης, Δήμητρα Ματσούκα, Μαρίνα Σαμάρκου, Γρηγόρης Σαμόλης. Τη σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει ο Αντώνης Κρόμπας.

“Η διοργάνωση των επετειακών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από την Καταστροφή της Σμύρνης, σε μια πόλη που αποτελεί γραμμική εξέλιξη και συνέχεια της πόλης αυτής ήταν για εμάς μια μεγάλη πρόκληση. Μεγαλύτερη ακόμα πρόκληση ήταν να φέρουμε κοντά μια σειρά από σπουδαίους και ταυτόχρονα νέους και ιδιαίτερα αγαπητούς στο κοινό καλλιτέχνες και να τραγουδήσουν όλοι μαζί για τη Σμύρνη, την πόλη σύμβολο για τον απανταχού Ελληνισμό”, αναφέρει ο Βαγγέλης Χατζατουριάν πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Νέας Σμύρνης.

Η συναυλία διοργανώνεται στο πλαίσιο της Αναβίωσης των Πανιωνίων Αγώνων Σμύρνης που θα πραγματοποιηθούν λίγες ημέρες νωρίτερα στις 4 Μαΐου στο Γήπεδο του Πανιωνίου. Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα του Πολιτιστικού Οργανισμού στο facebook https://www.facebook.com/culturensκαι στα τηλέφωνα: 213 2025922 & 924 email: politistikosorg@yahoo.gr

Πηγή: https://www.notia.gr

Related posts

Δελτίο ειδήσεων 10/1

xristiana

Hair care: Πόσο συχνά πρέπει να λούζουμε τα μαλλιά μας;

xristiana

Λαχταριστά λαζάνια με μελιτζάνες και φέτα

xristiana