ΚεντρικήΚοινωνικά

Θεσσαλονίκη: Πασχαλιάτικη εκδήλωση αλληλεγγύης για τα παιδιά της Ουκρανίας

18/4/2022

Πασχαλιάτικη εκδήλωση αλληλεγγύης για τα παιδιά του πολέμου, οργανώνουν η Πρωτοβουλία Πολιτών Θεσσαλονίκης, ενάντια στην εισβολή και στον πόλεμο στην Ουκρανία και η Ουκρανοελληνική Κοινότητα Θεσσαλονίκης, τη Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου, στις 5 το απόγευμα, στο περίπτερο 10 της ΔΕΘ.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή σε όλους όσους θέλουν να μετάσχουν και να προσφέρουν παιχνίδια, κουλουράκια, πασχαλιάτικα τσουρεκάκια, λαμπάδες και κόκκινα αυγά, στα παιδιά που ο πόλεμος τα έστειλε μακριά από την πατρίδα τους και άλλαξε βίαια τη ζωή τους.

Επίσης, όσοι επιθυμούν μπορούν να φέρουν είδη ζωγραφικής, και μουσικά όργανα, για την δημιουργική απασχόληση των παιδιών.

Υπενθυμίζεται ότι στο περίπτερο 10 της ΔΕΘ, συνεχίζεται, η συγκέντρωση από τους δήμους και τους φορείς της πόλης, ειδών πρώτης ανάγκης, τροφίμων και φαρμάκων, για την αποστολή που οργανώνουν, η Πρωτοβουλία Πολιτών, δήμοι και φορείς της πόλης και η Ουκρανοελληνική Κοινότητα Θεσσαλονίκης, για το επόμενο διάστημα, στην Οδησσό και την Μαριούπολη.

Σημειώνεται ότι η Πρωτοβουλία Πολιτών Θεσσαλονίκης, ενάντια στην εισβολή και στον πόλεμο στην Ουκρανία, είναι ανοικτή σε όποιον επιθυμεί να συμμετάσχει και να βοηθήσει.

Πηγή: http://www.thestival.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

ΕΕ: Συμφωνία για μεταρρύθμιση της αγοράς ηλεκτρισμού

xristiana

Rapid Tests Θα Πραγματοποιηθούν Στα Μελίσσια

xristiana

15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Καρδιομεταβολικών Παραγόντων Κινδύνου

xristiana