ΚεντρικήΚοινωνικά

Ημερίδα Για Την Ενδοοικογενειακή Βία Και Τις Ψυχολογικές Επιπτώσεις Στα Παιδιά

28/4/2022

Η Ένωσή Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου, θέλοντας να ευαισθητοποιήσει και να αναδείξει το κοινωνικό πρόβλημα της ενδοοικογενειακής βίας, διοργανώνει με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, ημερίδα με θέμα «Ενδοοικογενειακή Βία και οι ψυχολογικές επιπτώσεις στα παιδιά». 

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29-04-2022 και ώρα 17:30 στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου, σε αίθουσα του ξενοδοχείου “MINOS BEACH ART HOTEL”.

Ως ομιλητές θα παρευρεθούν και θα μας τιμήσουν καταξιωμένοι επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα και ως άρτιοι γνώστες θα αναδείξουν το θέμα που αφορά τόσο την τοπική κοινωνία όσο ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια. 

Συγκεκριμένα το θέμα θα αναλύσουν οι: Ζωή ΡΑΠΤΗ (Υφυπουργός Υγείας), Τένια ΜΑΚΡΗ (Ψυχολόγος), Γεώργιος ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ (Ιδιωτικός ερευνητής), Βασίλειος ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ (Δημοσιογράφος – Αστυνομικός συντάκτης), Ιωάννα ΡΟΤΖΙΩΚΟΥ (Αξιωματικός ΕΛ.ΑΣ.-Κοινωνιολόγος), Μαίρη ΠΑΧΙΑΔΑΚΗ (Πρόεδρος Συνδ. Μελών Γυναικείων Σωματείων Ν. Ηρακλείου “Ξενώνας για την κακοποιημένη Γυναίκα και το Παιδί”.

Ο συντονισμός και η παρουσίαση θα γίνει από την Ανδριανή ΑΓΓΕΛΙΔΑΚΗ (Δημοσιογράφος-Παρουσιάστρια).

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την ημερίδα παρακαλούμε για την έγκαιρη κράτηση θέσεων. Στην αίθουσα θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας κατά του Covid-19.

Πηγή: https://www.cretalive.gr

Related posts

Σύναξις των εν Μεσσηνία Αγίων

xristiana

11 τροφές που καθαρίζουν το αίμα (video)

xristiana

Σεμινάρια πρώτων βοηθειών ενηλίκων, βρεφών και παιδιών στις 10-11 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη

xristiana