ΚεντρικήΟμορφιά

Διπλός καθαρισμός προσώπου

5/4/2022

Γιατί πρέπει να πλένεις δυο φορές το πρόσωπο σου; Η skincare ρουτίνα είναι μια καθημερινή ιεροτελεστία η οποία θα καθαρίσει την επιδερμίδα σου, θα την ενυδατώσει σε βάθος και θα δημιουργήσει μια ισορροπία ώστε να αποφευχθούν τυχόν breakouts.

Ο καθαρισμός είναι το Α και το Ω σε αυτή την ιεροτελεστία και αν μέχρι τώρα δεν έδινες βάση σε αυτό το βήμα ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις.

Πρώτα από όλα πρέπει να επιλέξεις προϊόντα καθαρισμού και ντεμακιγιάζ σύμφωνα με τον τύπο της επιδερμίδας σου. Τα μαντηλάκια καθαρισμού μιας χρήσης είναι καλά και πρακτικά για το ταξιδιωτικό νεσεσέρ σου ή για ένα βράδυ που ξενύχτησες και δεν έχεις κουράγιο για ντεμακιγιάζ. Μην το παρακάνεις με τη χρήση τους γιατί όπως επισημαίνουν οι experts αφυδατώνουν την επιδερμίδα.

Ο διπλός καθαρισμός είναι μια τάση που υπάρχει τα τελευταία χρόνια στο skincare και περιλαμβάνει δύο προϊόντα είτε ένα micellar water και στη συνέχεια ένα γαλάκτωμα ή τζελ καθαρισμού. Βάλε στη beauty ρουτίνα σου το διπλό καθαρισμό και θα δεις άμεσα αποτελέσματα.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Κτηνωδία στα Ιωάννινα: Έδεσε με αλυσίδα τον σκύλο του και τον άφησε να πεθάνει

xristiana

Μήπως Είναι Ευκαιρία Να Γνωρίσετε Τον Πιο Πιστό Σας Φίλο;

xristiana

Πακιστάν: Η «δυστοπία» είναι ήδη στην πόρτα μας – Μάχη για να ανακάμψει από τις καταστροφικές πλημμύρες

xristiana