ΚεντρικήΟμορφιά

Έχεις ίσια μαλλιά; Χτένισέ τα με φυσικό τρόπο

15/4/2022

Η αλήθεια είναι πως οι γυναίκες με ίσια μαλλιά σκέφτονται κάθε τρόπο για να τα κάνουν σγουρά και όσες πάλι έχουν σγουρά μαλλιά, ονειρεύονται να αποκτήσουν ίσια και μεταξένια. Κι εδώ το πιστολάκι έχει τον πρώτο λόγο.

Όμως, έρχεται η ώρα που το βαριέσαι και ψάχνεις εναλλακτικούς τρόπους για να ισιώσεις τα μαλλιά σου. Εμείς ψάξαμε και ανακαλύψαμε 3 φυσικούς τρόπους εύκολους και αποτελεσματικούς.

Διάλεξε τη σωστή βούρτσα
Μην χρησιμοποιείς στρογγυλές βούρτσες γιατί είναι κατασκευασμένες για να κάνουν σγουρά τα μαλλιά, ειδικά στις άκρες. Για να βουρτσίζεις τα μαλλιά σου σωστά, προτίμησε μια χτένα -είναι ιδανική για να ξεμπερδέψεις τα μαλλιά σου. Μπορείς ακόμα να τη χρησιμοποιήσεις στο ντους για να εφαρμόσεις τη μαλακτική κρέμα σε όλο το μήκος των μαλλιών σου.

Μια αλογοουρά θα σε βοηθήσει
Μετά το λούσιμο, περίμενε μέχρι τα μαλλιά σου να είναι τουλάχιστον 70% στεγνά και πιάσε μια χαμηλή, σφιχτή αλογοουρά. Χτένισε την αλογοουρά για να βεβαιωθείς ότι δεν υπάρχουν κόμποι. Χρησιμοποίησε αρκετά λαστιχάκια για να στερεώσεις τα μαλλιά ανά 5-7 εκατοστά. Στη συνέχεια, κάλυψε τα μαλλιά σου με ένα μεταξωτό μαντήλι και περίμενε μέχρι να στεγνώσουν. Τράβηξε το μαντήλι και αφαίρεσε όλα τα λαστιχάκια. Χτενίσου και είσαι έτοιμη!

Μηλόξιδο, το ευεργετικό
Ανακάτεψε 2 κουταλιές μηλόξιδο με ένα φλιτζάνι νερό και ρίξε το μείγμα σε μια φιάλη ψεκασμού. Ψέκασε τα λουσμένα μαλλιά σου σε όλο το μήκος τους. Άφησέ το για λίγα λεπτά και στη συνέχεια ξέπλυνε με ζεστό νερό.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Κ. Σκρέκας: Σημαντικό βήμα για την ολοκλήρωση των δασικών χαρτών

xristiana

Η έφοδος του υπουργού υγείας στο νοσοκομείο

xristiana

Προσέξτε την πίεσή σας στο γιορτινό τραπέζι: Οι συστάσεις της Αμερικανικής Καρδιολογικής Εταιρείας

xristiana