ΚεντρικήΟμορφιά

Oι αποχρώσεις που θα αναδείξουν τα πράσινα μάτια σου

22/3/2022

Οι σκιές ματιών διατίθενται σε όλα τα χρώματα οπότε η εύρεση της κατάλληλης παλέτας χρωμάτων για το χρώμα των ματιών σου απαιτεί χρόνο και υπομονή. Οι πιο ζεστοί τόνοι όπως οι αποχρώσεις του χρυσού, του καφέ, του μπορντό και του ροζ είναι επιλογές ιδανικές για τα πράσινα μάτια.

Οι βασικοί κανόνες για να επιλέξεις μία σκιά ματιών -αφού μπορείς να τις βρεις σε πολλές και διαφορετικές υφές- είναι οι παρακάτω:

Οι διαφορετικές αποχρώσεις της σκιάς μπορούν να αλλάξουν την εμφάνιση του χρώματος των ματιών σου. Τα πιο σκούρα πράσινα μάτια συνδυάζονται υπέροχα με πιο ζεστούς τόνους γιατί αυτά τα χρώματα φωτίζουν τα μάτια. Τα ανοιχτά πράσινα μάτια συνδυάζονται καλύτερα με πιο ψυχρούς τόνους όπως το λιλά, το ασημί και το γκρι.

Το χρώμα μαλλιών όπως και ο τόνος του δέρματος θα πρέπει να επηρεάσει την επιλογή στην παλέτα των χρωμάτων. Αν για παράδειγμα έχεις κόκκινα μαλλιά τα πράσινα μάτια χάνονται οπότε μια φυσική παλέτα σκιών μπορεί να κάνει το πράσινο χρώμα πιο εμφανές. Χρησιμοποίησε πιο ψυχρούς τόνους σκιάς ματιών για πιο σκούρα χρώματα μαλλιών και πιο ζεστούς τόνους σκιάς ματιών για πιο ανοιχτά μαλλιά.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Stand up comedy στο Ρέθυμνο για την Παγκόσμια Ημέρα Σεξουαλικής Υγείας

xristiana

Τα ζώδια σήμερα: «Αιγόκερε, θα υπάρξουν καταστάσεις που θα πιέσουν στα οικονομικά»

xristiana

Copernicus: Το 2023 θα είναι «η πιο θερμή» χρονιά στην ιστορία – Νέο ρεκόρ τον Νοέμβριο

xristiana