ΚεντρικήΟμορφιά

6 outfits για να τιμήσεις τη Γιορτή της Γυναίκας – Κάνε την πιο statement εμφάνιση

7/3/2022

Αύριο είναι η Γιορτή της Γυναίκας, μια από τις πιο σημαντικές ημέρες του χρόνου καθώς γίνεται εις μνήμη του κινήματος για τα δικαιώματα των γυναικών, που άλλαξε πολύ τον τρόπο που αντιμετωπίζονται οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

Αν θέλεις λοιπόν να τιμήσεις κι εσύ αυτή τη μέρα σου έχουμε 6 υπέροχα looks που θα σε κάνουν να νιώσεις σαν το Girl Boss που είσαι.

#1. Φόρεσε ένα κοστούμι αλλά δώσε του μια πιο γυναικεία πινελιά. Η Danielle Bernstein φοράει το καφέ παντελόνι της με neon blazer και εντυπωσιάζει.

#2. Βάλε τα πιο ψηλά τακούνια σου ακόμα και αν πας στο γραφείο ή βγεις για κάποιες δουλειές. Νιώσε αυτοπεποίθηση και ξεκίνα τη μέρα σου πιο δυνατά από ποτέ, όπως κάνει και η Chiara Ferragni. Πίστεψέ το και μπορείς να κατακτήσεις όλο τον κόσμο.

#3. Ένα suit dress σε έντονη απόχρωση, σαν αυτό της Leonie Hanne, είναι ό,τι πρέπει για να τιμήσεις τη γιορτή της γυναίκας και να νιώσεις Girl Boss.

#4. Η Mary Lawless Lee μας δείχνει έναν φανταστικό συνδυασμό που αποτελείται από lingerie dress ( για να τιμήσεις το γυναικείο κομμάτι σου) και oversized blazer (για να δείξεις πως δεν υπάρχουν γυναικεία και αντρικά στερεότυπα στη μόδα).

#5. Το πιο μίνι φόρεμα που έχεις, ΑΥΤΟ φόρεσε αύριο, όπως κάνει και η Negin Mirsalehi. Γιατί; Γιατί μπορείς, γιατί είσαι αυτή που είσαι και γιατί είσαι έτοιμη να αλλάξεις τον κόσμο με τον δυναμισμό σου.

#6. Αν έχεις ένα φόρεμα που σε κάνει να νιώθεις θεά, όπως αυτό της Elsa Hosk, φόρεσέ το και απόλαυσε τη μέρα σου βγαίνοντας με τις φίλες σου και περνώντας ένα υπέροχο βράδυ.

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.faysbook.gr

Related posts

H ουρά του κομήτη Χάλεϊ στον ελληνικό ουρανό το βράδυ της Πέμπτης

xristiana

ΙΑΣΩ Παίδων: 11η Υβριδική Επιστημονική Ημερίδα “Σύγχρονα Παιδιατρικά Θέματα” υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ακαδημίας Παιδιατρικής

xristiana

Δελτίο ειδήσεων 10/8

xristiana