ΚεντρικήΟμορφιά

5 λάθη που κάνετε όταν απλώνετε liquid lipstick και πρέπει να σταματήσετε asap – ΒΙΝΤΕΟ

12/3/2022 

Όλες μας θέλουμε τα χείλη μας να δείχνουν τέλεια ειδικά όταν απλώνουμε το αγαπημένο μας κόκκινο κραγιόν.

Κι επειδή τα ματ κραγιόν θα μείνουν πλέον στην άκρη και τα liquid, τώρα που βγάλαμε τις μάσκες στους εξωτερικούς χώρους θα πάρουν σιγά σιγά τη θέση τους θα πρέπει να προσέξετε τον τρόπο εφαρμογής. 

Οι περισσότερες από εσάς δυσκολεύεστε με τα κραγιόν σε ρευστή μορφή μια και κατά την εφαρμογή ξεφεύγετε από τα όρια των χειλιών με αποτέλεσμα να πρέπει να κάνετε ντεμακιγιάζ και να ξεκινήσετε από την αρχή.

Αν αγαπάτε μάλιστα τις έντονες αποχρώσεις κάτι τέτοιο είναι μάλλον καταστροφικό. Επίσης έχετε δει ότι δεν παραμένουν στα χείλη για ώρες.

Ναι, λίγο μετά την εφαρμογή μένει μόνο ένα αποτύπωμα του χρώματος και αναγκάζεστε να το ανανεώνετε αρκετές φορές μέσα στην ημέρα.

Εμείς βρήκαμε το ωραιότερο tutorial ώστε να ανακαλύψετε τα 5 βασικά λάθη που κάνετε όταν προσπαθείτε να απλώσετε το liquid lipstick και να τα αποφύγετε. Παράλληλα θα δείτε ποιος είναι ο σωστός τρόπος. 

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δείτε το video που ακολουθεί και να αποκτήσετε τις αποχρώσεις που θα σας συντροφεύσουν τους επόμενους μήνες.

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή βίντεο: https://www.youtube.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Εξοικονομώ 2023: Ποιες εργασίες περιλαμβάνει η επιδότηση

xristiana

Ποιες βιταμίνες χρειάζεται το δικό σας δέρμα (και πώς θα τις συνδυάσετε)

xristiana

Νεροποντή και χαλάζι κατέστρεψαν τις καλλιέργειες στην επαρχία Φαρσάλων (φώτο)

xristiana