ΚεντρικήΚοινωνικά

“Χαϊδαριώτικα κούλουμα” με χαρταετό και παραδοσιακή μουσική

4/3/2022

Ο Δήμος Χαϊδαρίου διοργανώνει την Καθαρά Δευτέρα 7 Μαρτίου, τα ΧΑΪΔΑΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ.

Από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, ελάτε στην Ακτή Σκαραμαγκά να γιορτάσουμε την αρχή της Σαρακοστής με νηστήσιμα εδέσματα, παραδοσιακή μουσική και πέταγμα του χαρταετού.

Φέτος γιορτάζουμε τα Κούλουμα στην Ακτή Σκαραμαγκά, στην πρόσβαση της πόλης μας στη θάλασσα. Στέλνουμε και με τον τρόπο αυτό το μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις: Η Προβλήτα 4 στο Σκαραμαγκά ανήκει στον Χαϊδαριώτικο λαό!

Για τη διευκόλυνση των κατοίκων, θα πραγματοποιούνται κάθε 20 λεπτά δρομολόγια της Δημοτικής Συγκοινωνίας από το Δημαρχείο προς το σημείο της εκδήλωσης. Το πρώτο λεωφορείο θα ξεκινήσει στις 9:40.

Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την πρόληψη διάδοσης του κορωνοϊού.

Πηγή: https://www.xtypos.gr

Related posts

1ο Nevronas FESTival Στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων 28-30 Οκτωβρίου

xristiana

Ημερίδα Για Την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας Διοργανώνει Ο Δήμος Περιστερίου

xristiana

Κάνοντας αυτό στην οδήγηση αυξάνεται ο κίνδυνος γνωστικής εξασθένησης του εγκεφάλου – Και το κάνουμε σχεδόν όλοι!

xristiana