ΚεντρικήΟμορφιά

Τι πρέπει να προσέξεις στο επόμενο ραντεβού σου στο κομμωτήριο

10/3/2022

Αναμφίβολα, μεταξύ μας μιλάμε, το ραντεβού στο κομμωτήριο είναι η πιο μεγάλη beauty απόλαυση που περιμένεις πώς και πώς κάθε μήνα, προκειμένου να χαλαρώσεις, να αφεθείς στις συμβουλές και στα χέρια των ειδικών αλλά και να μπουστάρεις την αυτοπεποίθησή σου.

Όταν αυτό μάλιστα έχει και το αποτέλεσμα που έχεις ονειρευτεί χωρίς δυσάρεστες συνέπειες ή και διαδικασίες κατά τη διάρκεια, τότε το κομμωτήριο συνιστά τον παράδεισο που όλες μας ανυπομονούμε να επισκεφτούμε.

Όμως…σε βάλαμε σε σκέψεις με τις προαναφερθείσες ”δυσάρεστες συνέπειες ή και διαδικασίες κατά τη διάρκεια” και τώρα σκέφτεσαι τι μπορεί να εννοούμε.

Δεν είμαστε λίγες που η διαδικασία βαφής των μαλλιών μας συνιστά κάτι που δεν απολαμβάνουμε απόλυτα.

Λίγο το άρωμα της αμμωνίας, λίγο η αίσθηση καύσου στο τριχωτό (κοινώς αυτό το ενοχλητικό τσούξιμο), λίγο η ταλαιπωρημένη τρίχα και το θαμπό αποτέλεσμα που ίσως πολλές από εμάς να έχουμε παρατηρήσει κάποιες φορές, μας κάνουν να σκεφτόμαστε τι πάει λάθος.

Δεν πάει τίποτε λάθος και ούτε έχουμε κάνει κάτι λάθος. Ίσως απλά να μην έχεις δοκιμάσει ακόμα την iNOA, την 1η βαφή χωρίς αμμωνία!

https://www.instagram.com/p/CYjl_ZSqf-n/?utm_source=ig_embed

Να μην έχεις δοκιμάσει, το δεχόμαστε, αλλά να μην έχεις ακούσει όχι, γιατί εδώ και 13 χρόνια, η iNOA έχει φέρει την επανάσταση στην αγορά των βαφών χωρίς αμμωνία αφήνοντας και εμάς και τα μαλλιά και το τριχωτό μας απόλυτα ευχαριστημένους.

Αποτέλεσμα; Δεν πηγαίνουμε πια στο κομμωτήριο μόνο για να αποκτήσουμε το χρώμα που ονειρευόμαστε –θέλουμε επίσης μια ευκαιρία να απολαύσουμε μια ολοκληρωμένη εμπειρία.

Τι είναι η βαφή iNOA

Έχοντας κυκλοφορήσει το 2009, η iNOA είναι μια επαναστατική μόνιμη βαφή μαλλιών που, με τη δύναμη του ελαίου, εξασφαλίζει αξιόπιστο χρώμα μέσα από μια υπέροχη εμπειρία στο κομμωτήριο.

Με την χρήση της, νιώθουμε ότι ο κομμωτής μας προσφέρει επαγγελματικό χρωματικό αποτέλεσμα διατηρώντας ταυτόχρονα την ακεραιότητα των μαλλιών μας, ακόμα κι όσο αυτά μεταμορφώνονται σε κάθε λογής επιθυμητό look και στιλ.

Τι την κάνει να ξεχωρίζει;

Η iNOA αντλεί τη δύναμή της από την υψηλή περιεκτικότητα σε έλαιο, το οποίο βοηθά τις χρωστικές να διεισδύσουν στην τρίχα δημιουργώντας υγιές, εξαιρετικά λαμπερό χρώμα, κι αυτό, χάρη στην αποκλειστική, πατενταρισμένη τεχνολογία ODS (Oil Delivery System).

Συγκεκριμένα, η τεχνολογία αυτή ωθεί τις χρωστικές στο εσωτερικό της τρίχας τόσο αποτελεσματικά που δεν χρειάζεται αμμωνία, εξασφαλίζοντας ασύγκριτα λαμπερό, ζωντανό, αξιόπιστο χρώμα. 

https://www.instagram.com/p/CYZQCxvN86j/?utm_source=ig_embed

Με βέλτιστη άνεση στο τριχωτό και χωρίς καθόλου δυσάρεστες οσμές καθ’ όλη τη διάρκεια της υπηρεσίας, η iNOA εξασφαλίζει επίσης κάλυψη των λευκών.

Μέσα από μία ποικιλία 123 αποχρώσεων, ο επαγγελματίας κομμωτής μπορεί να μας προσφέρει ένα προσωποποιημένο αποτέλεσμα που ταιριάζει στη δική μας προσωπικότητα, επιδερμίδα και στυλ, εμπιστευόμενες παράλληλα μία βαφή που έχει βραβευτεί ως η καλύτερη επαγγελματική βαφή μαλλιών για το 2021 από το WWD Japan.

https://www.instagram.com/p/CYb07geNe7j/embed/?cr=1&v=14&wp=540&rd=https%3A%2F%2Fwww.faysbook.gr&rp=%2Fomorfia%2Fti-prepi-na-prosexis-sto-epomeno-rantevou-sou-sto-kommotirio%2F#%7B%22ci%22%3A2%2C%22os%22%3A1159%2C%22ls%22%3A994.5%2C%22le%22%3A996.9000000003725%7D

Τι σου προτείνουμε να κάνεις;

Κλείσε το ραντεβού σου σε ένα κομμωτήριο L’Oréal Professionnel Paris, και απόλαυσε πλούσιο επαγγελματικό χρώμα με τη δύναμη του ελαίου, χωρίς αμμωνία και μας ευχαριστείς αργότερα!

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.faysbook.gr

Related posts

Πασχαλινό Bazaar Του Συλλόγου Οικογένειας Και Φίλων Του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ Στη Λάρισα

xristiana

Συναυλίες του Δημοτικού Ωδείου Πολίχνης της ΙΡΙΣ

xristiana

Δήμος Θέρμης: Κατάθεση Αιτήσεων Για Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Και Το Κοινωνικό Φαρμακείο

xristiana