ΚεντρικήΟμορφιά

Τι είναι το mixie cut που κάνει θραύση στο TikTok;

2/3/2022

Το κούρεμα mixie είναι ένα από τα κορυφαία trends της σεζόν! Το mixie cut είναι ένας συνδυασμός mullet και pixie και πρωτοεμφανίστηκε στα τέλη του 2020 στα σαλόνια των hair experts.

Λέγεται ότι θα το βλέπουμε παντού φέτος, δίνοντας μια αίσθηση από ’70ς. Μάλιστα δεν αποτελεί καμία έκπληξη που στο TikTok αυτή τη στιγμή κάνει θραύση!

Για πρώτη φορά το είδαμε πέρυσι το καλοκαίρι, αλλά από τότε, οι αναζητήσεις του ολοένα και αυξάνονται με celebrities όπως η Florence Pugh και η Ursula Corbero να βλέπουμε να το υιοθετούν.

Όσον αφορά την ίδια την «ανατομία» του κουρέματος, τα μαλλιά έχουν μικρότερο μήκος στο μπροστινό μέρος, ενώ πίσω είναι πιο μακριά, με αρκετό layering στο πλαϊνό μέρος τους (γύρω από τα αυτιά). Συνδυάζει με λίγα λόγια, την κομψότητα ενός pixie cut με την πιο μποέμ διάθεση του mullet, καθιστώντας το λιγότερο τολμηρό- για όσες διστάζουν να υιοθετήσουν ένα pixie cut.

Το mixie είναι από τα κουρέματα που θα ανθίσουν κυριολεκτικά στις παρέες Gen Z και millennials.
Αυτοί που ξέρουν λένε ότι δεν θέλει καμία ιδιαίτερη μεταχείριση στο καθημερινό styling, ενώ η όποια «ακαταστασία» του πάει.

Πηγή: https://www.govastileto.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.govastileto.gr

Related posts

Πιο δυνατή άμυνα και λιγότερη θλίψη με 15′ λιγότερα στα social media – Έρευνα αποκαλύπτει

xristiana

Δωρεάν Μετρήσεις Αρτηριακής Πίεσης Στον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου

xristiana

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

xristiana