ΚεντρικήΟμορφιά

Τα παντελόνια της Άνοιξης που θα φορέσουμε πολύ από τώρα μέχρι και το Καλοκαίρι

30/3/2022

Ποια είναι τα παντελόνια που θα φορέσουμε περισσότερο αυτή την άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι που ακολουθεί. Η Julie Sarinana, γνωστή και ως Sincerely Jules, μας δείχνει μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram σχέδια και χρώματα που μας ενθουσιάζουν και υπόσχονται να δώσουν χρώμα σε κάθε μας εμφάνιση.

Oversized pants

Όσο πιο φαρδύ είναι το παντελόνι σου φέτος τόσο το καλύτερο. Ένα από τα αγαπημένα μας outfits γίνεται το oversized παντελόνι σε neutral τόνους που συνδυάζεται με κορμάκια, μαγιό και στενά tops. Ρίξε στους ώμους σου ένα λευκό πουκάμισο, όπως κάνει η γνωστή fashionista, και είσαι έτοιμη!

Printed παντελόνι

Η αλήθεια είναι πως έχουμε ανάγκη από χρώμα στη ζωή μας αυτά τα τελευταία χρόνια και αυτός είναι ένας από τους λόγους που έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία στα printed παντελόνια. Επίλεξε δυναμικά σχέδια που θα ταιριάζει με μονόχρωμα ή ασορτί tops για να κάνεις ξεχωριστές εμφανίσεις.

Sequin pants

Πλέον δεν φοράμε τα sequin παντελόνια μας μόνο τα Χριστούγεννα. Τα συγκεκριμένα σχέδια γίνονται ανάρπαστα και τα επιλέγουμε για τις πιο βραδινές εμφανίσεις μας στην πόλη ή στο νησί.

Τrackpants

Οι φόρμες είναι για να δημιουργούμε πιο άνετα looks και φέτος επιστρέφουν στην καθημερινότητά μας και τις προτιμάμε για τα πιο sport- casual outfits. H Julie φοράει τις δικές της σε μπλε τόνο και ολοκληρώνει το look με sneakers και shopping bag.

Wide leg jeans

Tέλος, αν θέλεις να προσθέσεις ένα καινούριο τζιν στην ντουλάπα σου, απέφυγε τα skinny και δώσε μια ευκαιρία σε ένα wide leg jeans που θα σε βολέψει όσο τίποτα άλλο.

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.faysbook.gr

Related posts

Θεσσαλονίκη: Η “1η Νύχτα Των Αστεριών” Έρχεται Στον Τρίλοφο

xristiana

Μακροζωία: Η προπόνηση που χαρίζει χρόνια ζωής – Τουλάχιστον δυο φορές την εβδομάδα

xristiana

Η δύναμη ψυχής της τους συγκίνησε όλους: 16χρονη παίκτρια βόλεϊ σηκώθηκε για σερβίς από το αναπηρικό καροτσάκι

xristiana