ΖώδιαΚεντρική

Τα ζώδια σήμερα: «Σκορπιέ, ένα σχέδιό σου θα έχει αναβολές»

♈️ΚΡΙΟΣ
Η παρουσία της Αφροδίτης και του κυβερνήτη σας Άρη στον Υδροχόο από σήμερα φέρνει κοντά σας φίλους, νέους στόχους ή νέους έρωτες.

♉️ΤΑΥΡΟΣ
Οικονομικά θέματα σας φορτίζουν. Όμως ο επαγγελματικός-κοινωνικός χώρος λέει πολλά! Μην τα βάζετε όμως στο εξής με πρόσωπα κύρους!

♊️ΔΙΔΥΜΟΙ
Αν και ανοίγονται νέοι δρόμοι για σας, φορτίζεστε από κάποια θέματα. Η είσοδος της Αφροδίτης και του Άρη στον Υδροχόο φέρνει όρεξη για δράση και εύνοια!

♋️ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Από σήμερα ο τομέας των οικονομικών αποκτά ιδιαίτερη σημασία για εσάς. Όμως οι εντάσεις δεν λείπουν ακόμα και τα διλήμματα (β’ και γ’ δεκ).

♌️ΛΕΩΝ
Οι εξελίξεις τρέχουν… εσείς παλεύετε μεταξύ του παρελθόντος και του μέλλοντος. Από σήμερα όμως έχετε το βλέμμα στα προσωπικά! Προσοχή σε εντάσεις!

♍️ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Την περίοδο αυτή θα πασχίσετε να προωθήσετε εργασιακά θέματα (ή υγείας). Θα υπάρξουν διλήμματα οικονομικά-συναισθηματικά.

♎️ΖΥΓΟΣ
Κάτι αλλάζει από σήμερα στην συναισθηματική σας ζωή! Ο Άρης και η Αφροδίτη περνούν σε μια ιδιαίτερα βοηθητική θέση!

♏️ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ένα σχέδιό σας θα έχει αναβολές. Η οικογενειακή σας ζωή (ακίνητη περιουσία) θα είναι στο επίκεντρο της προσοχής σας. Πρόσωπα του περιβάλλοντος σας φορτίζουν.

♐️ΤΟΞΟΤΗΣ
Με τον Άρη σε φιλική θέση για το ζώδιό σας πλέον θα πρέπει να δρομολογήσετε τις επιδιώξεις σας. Επίσης, η νέα θέση της Αφροδίτης θα φέρει κοντά σας αγαπημένα πρόσωπα.

♑️ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αποφύγετε συζητήσεις και εντάσεις (γ’ δεκ). Θα προωθηθούν πάντως οικονομικά θέματα με την είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο, δεν θα λείψουν όμως και τα έξοδα.

♒️ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η είσοδος της Αφροδίτης και του Άρη στο ζώδιό σας χαρίζει γοητεία, όρεξη για δράση, συναντήσεις, επαφές ευνοούνται. Ασχοληθείτε με σχέσεις!

♓️ΙΧΘΥΕΣ
Ένας κάποιος εκνευρισμός μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με αγαπημένα πρόσωπα. Από σήμερα όμως το κλίμα στα αισθηματικά είναι πιο μπερδεμένα… Προσοχή στο παρασκήνιο.

Πηγή: Instagram/Λίτσα Πατέρα

Related posts

Νέα Ζηλανδία: Αποφάσισε να φορολογήσει το… ρέψιμο των αγελάδων

xristiana

Λακωνία: Έκδοση Νέων Δελτίων Μετακίνησης Ατόμων Με Αναπηρία – Προθεσμίες

xristiana

Ντάνιελ Ντέι-Λιούις

xristiana