ΚεντρικήΟμορφιά

Πέντε κομμάτια που αξίζει σίγουρα να προσθέσεις στην ανοιξιάτικη συλλογή σου

20/3/2022

Μπορεί να μην το έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμα, ωστόσο η Άνοιξη είναι ήδη εδώ. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, όλες οι γυναίκες αναζητούμε τρόπους για να ανανεώσουμε το στυλ μας και να προσθέσουμε στη συλλογή μας κομμάτια που μας λείπουν.

Παρακάτω λοιπόν, ξεχωρίσαμε πέντε must have κομμάτια που σίγουρα αξίζει να προσθέσεις στη ντουλάπα σου. 

Καμπαρντίνα

Δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε ιδιαίτερα τον λόγο που η καμπαρντίνα είναι το Νο1 και πιο βασικό κομμάτι της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας σου. Ταιριάζει με τα πάντα, είναι διαχρονική, ενώ αποπνέει ταυτόχρονα φινέτσα και coolness.

Τζιν παντελόνι

Ακόμα κι αν έχεις αρκετά τζιν παντελόνια στη ντουλάπα σου, φέτος την άνοιξη αξίζει να επενδύσεις σε ένα mom fit τζιν παντελόνι το οποίο θα συνδυάσεις τόσο με sneakers όσο και με ψηλοτάκουνα και ankle boots.

Λευκά sneakers 

Από τη συγκεκριμένη λίστα δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα λευκά sneakers. Θα κάνουν το ανοιξιάτικο ντύσιμό σου πιο εύκολο κι άνετο ενώ ταιριάζουν με τα πάντα. 

Blazer σε έντονο χρώμα 

Το στυλ της Άνοιξης θέλει χρώμα και ανεμελιά. Κάνε λοιπόν τη διαφορά, προσθέτοντας στη συλλογή σου ένα blazer σε έντονο χρώμα. Μπορείς να προτιμήσεις έναν τόνο του μπλε που είναι το απόλυτο color trend της σεζόν. 

Πουλόβερ σε ουδέτερες αποχρώσεις 

Όσο κι αν μας ενθουσιάζουν τα statement κομμάτια, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τη στιλιστική αξία των basic fashion items. Ένα πουλόβερ με λεπτή πλέξη και ουδέτερη απόχρωση όπως το μπεζ ή το navy blue, για παράδειγμα, είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι για να υποδεχτείς τις πρώτες δροσερές νύχτες της Άνοιξης. 

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφιών: https://www.roulastamatopoulou.com

Related posts

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

xristiana

Σκυλακάκης: Η Ελλάδα υιοθετεί φιλόδοξους στόχους για τη μείωση των εκπομπών άνθρακα

xristiana

Φωκομέλεια: Μία σπάνια συγγενής διαταραχή

xristiana