ΚεντρικήΟμορφιά

Ο make up artist της Beyonce ξέρει το λάθος που κάνετε με το κονσίλερ! Δείτε ποιο είναι και σταματήστε το

14/3/2022

Το κονσίλερ είναι το προϊόν που σας σώζει κάθε φορά που μαύροι κύκλοι και λεπτές γραμμές αλλά και δυσχρωμίες στο πρόσωπο, έχουν κάνει την εμφάνιση τους.

Είναι το μικρό σας μυστικό που εξαφανίζει τα σημάδια κούρασης με μία κίνηση. Αρκεί να το κάνετε σωστά.

Οι περισσότερες ακολουθείτε τις συμβουλές των make up artists αλλά και των αγαπημένων σας beauty bloggers που αποκαλύπτουν τις συνήθειες αλλά και τα προϊόντα που υπάρχουν στο νεσεσέρ τους με video και tutorials.

Υπάρχει όμως και ένα λάθος που κάνετε και το αποτέλεσμα είναι μάλλον αντίθετο από αυτό που επιθυμείτε. Ο προσωπικός make up artist της Beyonce, Sir John, το εντόπισε και ζητά να το σταματήσετε αμέσως. 

https://www.instagram.com/p/B8ExZqMH4R1/?utm_source=ig_embed

Ποιο είναι; Απλώνετε πάνω από το κονσίλερ πούδρα σε κόμπακτ μορφή με αποτέλεσμα να τονίζετε ακόμη περισσότερο της ατέλειες και να δείχνετε μεγαλύτερη. Το σωστό είναι να χρησιμοποιήσετε μία σε μορφή σκόνης. 

“Η pressed powder είναι βαριά και στεγνή” λέει ο Sir John. Και προσθέτει: ¨Οτιδήποτε έχει αυτά τα δύο χαρακτηριστικά είναι καταστροφή για την επιδερμίδα. Κάνει το δέρμα να “σπαέι” οπότε ακόμη κι αν είστε 8 χρονών θα φαίνεστε σαν 88″.

Επειδή η υφή της πούδρας είναι σκληρή και έχει την ιδιότητα να εισχωρεί στην επιδερμίδα με αποτέλεσμα να δημιουργεί βαθιές γραμμές οι οποίες δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα. Ο Sir John λοιπόν επιμένει ότι δεν υπάρχει λόγος να απλώνετε καθόλου πούδρα.

Ο ίδιος δεν το κάνει σε καμία από τις διάσημες πελάτισσες του. Αν όμως εσείς το θεωρείτε απαραίτητο τότε μπορείτε να εφαρμόσετε μικρή ποσότητα loose powder με το ειδικό πινέλο.

Και μάλιστα σχεδόν στον αέρα. Δεν υπάρχει λόγος να τοποθετείτε την πούδρα απευθείας στο δέρμα.

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Είστε αναβλητικοί; Δείτε από τι κινδυνεύετε

xristiana

Δωρεάν διαδικτυακά ομαδικά εργαστήρια επαγγελματικής συμβουλευτικής από το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ Θεσσαλονίκης

xristiana

Εθελοντική Αιμοδοσία Στο Αίθριο Της Λότζια

xristiana