ΚεντρικήΟμορφιά

Οι μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά για την Άνοιξη του 2022 είναι εξαιρετικά τολμηρές

6/3/2022

Πάρτε ιδέες για αλλαγή.

Οι ειδικοί στο χώρο της ομορφιάς προβλέπουν ότι οι τάσεις στα μαλλιά για την Άνοιξη του 2022 θα επικεντρωθούν στο να αναδεικνύετε με αυτοπεποίθηση το δέρμα σας, κάτι που μεταφράζεται σε ψηλούς και κομψούς κότσους, έντονες μπούκλες και κοψίματα δύο επιπέδων.

«Θα υπάρξουν πολλές αναβαθμίσεις και χτενίσματα που θα τραβήξουν τα μαλλιά προς τα πίσω», λέει ο Marc Mena, κομμωτής διάσημων celebrities, στο Bustle, σημειώνοντας ότι τα στυλ γίνονται όλο και πιο καινοτόμα. Πιστεύει ότι, επειδή οι καταναλωτές εκτίθενται στις τάσεις ομορφιάς με τρόπο που δεν έχουν ξαναδεί (χάρη στα social media), περισσότεροι άνθρωποι πειραματίζονται με τόλμη με μια ευρεία γκάμα εμφανίσεων και αξεσουάρ. Δείτε, λοιπόν, παρακάτω τις κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για την Άνοιξη του 2022.

Ψηλά updos

https://www.instagram.com/p/CULLL1ir-aI/?utm_source=ig_embed

Με την μπλε σκιά ματιών και το έντονο eyeliner να καταλαμβάνουν τον κόσμο του μακιγιάζ, o Mena βλέπει όλο και περισσότερες γυναίκες να επιλέγουν τα ψηλά updos που τους επιτρέπουν να επιδεικνύουν το glam τους. «Νομίζω ότι το μακιγιάζ παίζει μεγάλο ρόλο σε αυτή την τάση», λέει στο Bustle. «Οι άνθρωποι φορούν έντονα χρώματα και γεωμετρικές γραμμές, χωρίς, πια, να κρύβονται πίσω από τα μαλλιά τους». Γι’ αυτό, οι τάσεις των χτενισμάτων την άνοιξη του 2022 περιλαμβάνουν κομψούςψηλούς κότσους που θα κρατάνε τα μαλλιά μακριά από το πρόσωπό σας.

Ατημέλητα Pixies

https://www.instagram.com/p/COd4goVL6zi/?utm_source=ig_embed

Σύμφωνα με τον Tatum Neill, κομμωτή, κοινωνικό διευθυντή στην Aveda και δημιουργικό διευθυντή στο Elevate Hair, τα «ατημέλητα pixies» θα είναι παντού αυτή την άνοιξη και όλο το καλοκαίρι. «Τα Pixies όλων των τύπων θα είναι τάση», λέει στο Bustle. «Είναι καιρός να πάμε πραγματικά για μια αλλαγή». Η συμβουλή του; Δοκιμάστε ένα διασκεδαστικό χρώμα.

Κοντά bob

https://www.instagram.com/p/B3KVgzkj3Mx/?utm_source=ig_embed

Ενώ τα bob, όπως αυτό της Κάια Γκέρμπερ, είναι ένα διαχρονικό χτένισμα, ο Neill ισχυρίζεται ότι ήρθαν για να μείνουν -αλλά η άνοιξη θα απαιτήσει ακόμη πιο κοντές εκδοχές του συγκεκριμένου κουρέματος. «Όσο πιο κοντό, τόσο το καλύτερο», λέει. Με αυτόν τον τρόπο, τα μαλλιά σας ξεφεύγουν από τη μέση καθώς οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν.

Ογκώδεις Μπούκλες

Αυτή η άνοιξη έχει να κάνει με τις μπούκλες όλων των τύπων, σύμφωνα με τον Neill. Συμβουλεύει όποιαν έχει φυσικά σγουρά μαλλιά να αγκαλιάσει τη νέα σεζόν και να κάνει ένα κούρεμα που δείχνει δυνατό και παιχνιδιάρικο, σε τέτοιο στυλ και σχήμα που επιτρέπει στη φυσική σας υφή να λάμπει πραγματικά – σκεφτείτε κουρέματα με πολλές στρώσεις για παράδειγμα.

Αλογοουρές με πρόσθετα μαλλιά

https://www.instagram.com/p/CPnkFvJsjT4/?utm_source=ig_embed

Ο Mena βλέπει όλο και περισσότερες γυναίκες να στρέφονται στις πρόσθετες εναλλακτικές για περισσότερη ένταση στα χτενίσματά τους -ειδικά στις αλογοουρές. «Τα συνθετικά και φυσικά μαλλιά είναι τόσο προσιτά, μπορούν να βρεθούν σε χαμηλές τιμές και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργήσουν έναν κότσο ή ένα εντυπωσιακό σινιόν», λέει στον Bustle, τονίζοντας την ευελιξία τους.

Τολμηρές πλεξούδες

https://www.instagram.com/p/B3KS_t-AD__/?utm_source=ig_embed

Οι πλεξούδες όλων των τύπων είναι στο πικ τους αυτήν τη σεζόν, λέει ο Neill στον Bustle. Ένα συγκεκριμένο στυλ, ωστόσο, που γνωρίζει ιδιαίτερη λατρεία, είναι οι πολλές και λεπτές πλεξούδες, οι οποίες έγιναν δημοφιλείς από το μουσικό βίντεο της ράπερ Coi Leray για το «No More Parties».

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.faysbook.gr

Related posts

Εμμηνόπαυση: Η διατροφή που φρενάρει τις εξάψεις και αδυνατίζει – Αποτελεσματική όσο η ορμονοθεραπεία

xristiana

instaDoctor.gr: Το άμεσο και αξιόπιστο ραντεβού με το γιατρό

xristiana

Εθελοντική Αιμοδοσία Για Τη Φλόγα Από Την Ένωση Προσωπικού Λιμενικού

xristiana