ΚεντρικήΟμορφιά

Οι αποχρώσεις της πούδρας γίνονται μια ακόμη σεζόν viral – Πώς θα τις φορέσεις;

3/3/2022

Οι αποχρώσεις της πούδρας παραμένουν στη μόδα για ακόμα μία σεζόν. Το κρεμ, το ζαχαρί, το εκρού, το πάλι ροζ, το μπρονζέ, το καφέ, το ροδακινί είναι χρώματα που αγαπάμε πολυ κάθε εποχή του χρόνου. Συγκεντρώσαμε λοιπόν, μερικά street looks που θα σε εμπνεύσουν ώστε να προσθέσεις κι εσύ αυτές τις αποχρώσεις στη ζωή σου.

Καφέ και ζαχαρί είναι δύο χρώματα που μας αρέσει να βλέπουμε παρέα. Συνδύασέ το δερμάτινο παντελόνι σου με ένα πουλοβεράκι και ένα μπλέιζερ στην ίδια απόχρωση και είσαι έτοιμη.

Ανακατεύοντας διαφορετικές αποχρώσεις του καφέ και το μπεζ δημιουργείς πολύ ξεχωριστά looks που δείχνουν πάντα πολύ κομψά.

Αν θέλεις να προσθέσεις ένα ανοιξιάτικο ξαψκετ στη συλλογή σου τότε θα σου προτείναμε να επενδύσεις σε ένα αμάνικο καφέ puffer σε απόχρωση της πούδρας.

Δοκίμασε να υιοθετήσεις total μπεζ look που θα σε βοηθήσει να δείχνεις στιλάτη όλες τις ώρες της ημέρας. Αυτά τα χρώματα ταιριάζουν ιδιαίτερα με ποιο χρύσα, μπρονζέ κοσμήματα αλλά και με κάποια λευκά και ανοιχτόχρωμα αξεσουάρ.

Φόρεσε παλτό, πουλόβερ, παπούτσια σε μπες τόνους και ολοκλήρωσε το outfit με ένα τζιν παντελόνι που θα δώσει λίγο παραπάνω χρώμα στην εμφάνιση σου.

Η δερμάτινη καμπάνα φοριέται περισσότερο από ποτέ αυτή τη σεζόν και μπορείς να την επιλέξεις είτε σε μαύρο είτε σε καφέ χρώμα. Συνδύασέ την καμπάνα σου με ένα μακρύ παλτό, όσο το επιτρέπει ο καιρός, και πρόσθεσε από πάνω ένα πουλοβεράκι με ρίγες για να δώσεις ένταση στο outfit.

Το παλ ροζ ταιριάζει απόλυτα με εκρού, ζάχαρη, μπεζ ρούχα και είναι ένας διακριτικός τρόπος για να προσθέσεις μία πινελιά χρώματος στην εικόνα σου.

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.faysbook.gr

Related posts

Ενεργειακός «πυρετός»: «Φωτιά» οι τιμές σε φυσικό αέριο και ρεύμα

xristiana

Τα ζώδια σήμερα: «Καρκίνε, τα οικονομικά σου απαιτούν προσοχή!»

xristiana

Newsletter: Όλες Οι Ειδήσεις Που Πρέπει Να Ξέρεις Μέχρι Τώρα 16/9

xristiana