ΚεντρικήΚοινωνικά

Μεγάλη Συνάντηση Δημιουργών Σύγχρονου Ελληνικού Κοσμήματος

30/3/2022

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από 1 έως 3 Απριλίου 2022, στο ξενοδοχείο, The Met Hotel της Θεσσαλονίκης, με τη συμμετοχή 18 εκθετών και θα παραμείνει ανοιχτή την Παρασκευή 1 Απριλίου από τις 14.00 έως τις 22.00, το Σάββατο 2 Απριλίου από τις 10.00 έως 22.00 και την Κυριακή από τις 10.00 έως 18.00.

Το κοινό της Θεσσαλονίκης θα μπορεί να επιλέξει κοσμήματα σε ειδικά φιλικές τιμές και οι έμποροι να γνωρίσουν από κοντά τις δημιουργίες των καλλιτεχνών, οι οποίοι έχουν κατασκευάσει εντυπωσιακά κοσμήματα με ιδιαίτερες υφές και υλικά, καθώς και πολύχρωμα σχέδια. 

Μια συνάντηση γεμάτη χρώμα και λάμψη, με τη συμμετοχή των πιο εμπνευσμένων Ελλήνων καλλιτεχνών. Πολύ σημαντική θα είναι και η παρουσία του εκτιμητή Διαμαντιών και Πολυτίμων Λίθων στην Ελλάδα, κ. Γιώργου Σπυρομήλιου με την ομάδα του, που θα σας μυήσουν στο γοητευτικό κόσμο των διαμαντιών.

Μοναδικές συλλογές από ιδιαίτερα, εντυπωσιακά κοσμήματα. Πρωτότυπα σχέδια και ιδέες για κάθε μοναδική στιγμή και επιθυμία.

Το ΑJMIG το οποίο είναι πρωτοβουλία και διοργάνωση της Μαίρης Σαμόλη,  ξεκίνησε  το ταξίδι του πριν από μία δεκαετία, με γνώμονα τη διάδοση και αναγνώριση του ελληνικού αποτυπώματος σε επίπεδο αισθητικής και επιχειρηματικότητας στον κλάδο του κοσμήματος σε όλο κόσμο. Ήδη μετρά δεκάδες παρουσιάσεις, συμμετοχές και επιτυχημένες συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εκθέσεις ανά την υφήλιο.

Σύμβουλός του είναι η Ιστορικός Τέχνης Ίρις Κρητικού. Μετά την επιτυχημένη συνάντησή στο Ζάππειο, η πλατφόρμα συνεχίζει το ταξίδι της με νέο πλέον προορισμό την Θεσσαλονίκη!

Πηγή: https://cityportal.gr

Related posts

Διαγωνισμός Φωτογραφίας Για Αυτιστικά Άτομα, Με Σύνδρομο Down Ή Με Νοητική Αναπηρία

xristiana

32η Εθελοντική Αιμοδοσία Από Τον Δήμο Πεντέλης

xristiana

Διήμερο Christmas Bazaar Από Τη Φιλοζωική Ομάδα Αδέσποτα Όνειρα

xristiana