ΚεντρικήΟμορφιά

Μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν

9/3/2022

Το κόκκινο κραγιόν δεν είναι απλά ένα εργαλείο μακιγιάζ αλλά ο καθρέφτης των σκέψεων των γυναικών, σύμβολο της θηλυκότητας και έκφρασης της ομορφιάς.

Αποτελεί ένα διαχρονικό προϊόν το οποίο αγαπούν οι makeup artists, αφού ξεχωρίζει για την κομψότητά του, αναβαθμίζει το γυναικείο στιλ, αναδεικνύει τα χείλη, είναι ιδανικό τόσο για επίσημες περιστάσεις, όσο και για τις απλές βόλτες και εξόδους, ενώ ακόμα κι αν φορεθεί μόνο του χαρίζει ένα εντυπωσιακό makeup look.

Πολλές όμως είναι οι φορές που θέλεις να συνδυάσεις το κόκκινο κραγιόν σου με το μακιγιάζ των ματιών, με τρόπο που θα φέρει την απόλυτη αρμονία και ισορροπία στο αποτέλεσμα.

Ποιες είναι οι αποχρώσεις στις σκιές ματιών που ταιριάζουν τέλεια με αυτό και μπορείς να τις εμπιστεύεσαι σε κάθε περίσταση; Εμείς έχουμε την απάντηση!

Επίλεξε μεταλλικές σκιές για το μακιγιάζ των ματιών σου αν θέλεις ένα τολμηρό αλλά πολύ εντυπωσιακό makeup look.

Μπορείς να διαλέξεις από την κλασική χρυσή μέχρι τη χάλκινη ή ακόμα και τις μοβ μεταλλικές σκιές, οι οποίες είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι για να αποκτήσεις ένα glam αποτέλεσμα. Προτίμησε ένα κόκκινο κραγιόν με ματ υφή για να ισορροπήσει με τις shimmery σκιές στα μάτια.

metallicmov

Εφάρμοσε τις διαχρονικές και safe γήινες αποχρώσεις ή αυτές που περιέχουν έναν τόνο κόκκινου, όπως το κεραμιδί. Ή διάλεξε το μπεζ, το σάπιο μήλο και όποια άλλη απόχρωση πλησιάζει το ροζ ή το πορτοκαλί. Αυτές ταιριάζουν άψογα με το κόκκινο κραγιόν και μπορείς έτσι να δημιουργήσεις ένα πολύ «ζεστό» και «φρέσκο» makeup look.

giinesapoxr
giinesapoxroseis
Ειρήνη Διαμαντακίδου

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Πηγή: https://www.allyou.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.allyou.gr

Related posts

Ρέθυμνο: Όταν Η Τέχνη Στην Κοινότητα Συναντά Την Αναπηρία

xristiana

Aπολέπιση εδώ και τώρα: Το πιο μοσχοβολιστό scrub με κανέλα!

xristiana

Μπανανοπιτάκια με κρέμα

xristiana