ΚεντρικήΠεριβάλλον

Εθελοντική Δεντροφύτευση Διοργανώνει Ο Όμιλος Αστυνομικών Θεσσαλονίκης Με Τον Δήμο Χαλκηδόνας

20/3/2022

Εθελοντική δράση δεντροφύτευσης πρόκειται να πραγματοποιήσει ο Όμιλος Αστυνομικών Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον Δήμο Χαλκηδόνας και την εταιρεία ΜΕΒΓΑΛ. Η δράση θα λάβει χώρα στην είσοδο της Χαλκηδόνας την Κυριακή 20 Μαρτίου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

Ο Όμιλος Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, συνεχίζοντας την προσπάθεια που κάνει για την προστασία του περιβάλλοντος θα πραγματοποίηση ακόμα μια εθελοντική δεντροφύτευση.

Στην νέα μας αυτή δράση θα συνεργαστούμε με τον Δήμο Χαλκηδόνος καθώς και με την εταιρεία ΜΕΒΓΑΛ που μαζί με το σωματείο των εργαζόμενων της ρίχνονται αμφότεροι στον αγώνα εναντία στη κλιματική αλλαγή.
Το ενδιαφέρον αυτό περιβαλλοντικό ραντεβού θα λάβει χώρα στην είσοδο της Χαλκηδόνας την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022 και ώρα 10.00΄ π.μ.

Για τους μικρούς μας εθελοντές θα υπάρχει και ιδιαίτερη ενημέρωση από έμπειρο γεωπόνο που θα προσπαθήσει να τους μυήσει στα πρώτα βήματα της φροντίδας των δένδρων.

Καλούμε όποιον αισθάνεται ότι η φροντίδα και η αύξηση του φυσικού πλούτου είναι μια από πιο σημαντικές και πολύτιμες προτεραιότητες των χρόνων που έρχονται να συμμετάσχει στην ωραία αυτή προσπάθεια.

Πηγή: http://www.thestival.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Μεταβολή του καιρού με βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας

xristiana

Η υπερτροφή που θωρακίζει την καρδιά, προλαμβάνει τον καρκίνο και δυναμώνει τα οστά

xristiana

Οι πέρλες κάνουν comeback

xristiana