ΚεντρικήΚοινωνικά

Διήμερη Δράση Εθελοντικής Αιμοδοσίας Στο Δήμο Περιστερίου

1/3/2022

O Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Περιστερίου (ΟΠΑΑΠ) διοργανώνει την 48η Εθελοντική Αιμοδοσία, με τη υποστήριξη των κινητών μονάδων αιμοληψίας των Νοσοκομείων «Θριάσιο» και «Λαϊκό».

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022 και την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022, ώρες 9:00 – 14:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Περιστερίου (1ος όροφος), στάση Μετρό «Περιστέρι».

Κλείνετε τηλεφωνικά το προσωπικό σας ραντεβού (τηλ. 2105701167, ώρες 9:30-15:00).

Ο Δήμος Περιστερίου συμμετέχει στην προσπάθεια για να καλυφθούν οι μεγάλες ανάγκες. Το αίμα αποτελεί κοινωνικό αγαθό, που δεν είναι δυνατό να αντικατασταθεί από κανένα φάρμακο και η κοινωνική δράση της εθελοντικής αιμοδοσίας του Δήμου Περιστερίου είναι ένας σημαντικός θεσμός για την τοπική κοινωνία.

Πηγή: https://www.xtypos.gr

Related posts

Μεγάλες διαστάσεις πήρε η πυρκαγιά στην Εύβοια: Μήνυμα 112 για εκκενώσεις πέντε οικισμών

xristiana

Ίλιον: Νέος Κύκλος Συναντήσεων Της Σχολής Γονέων Ψυχοπαιδαγωγικού Κέντρου

xristiana

Το μπαχαρικό που ρίχνει τη χοληστερίνη, ενισχύει το ανοσοποιητικό και βοηθάει την πέψη

xristiana