ΚεντρικήΚοινωνικά

Δήμος Βέλου-Βόχας: Διοργάνωση αποκριάτικων εκδηλώσεων

3/3/2022

Έφτασε η στιγμή που μικροί και μεγάλοι μπορούν να ξαναφορέσουν τις πολύχρωμες μάσκες τους, να χορέψουν, να εκτονωθούν και να γιορτάσουν ξέφρενα σ’ ένα αποκριάτικο κλίμα.

5,6 & 7 Μαρτίου θα γίνουν όλοι ξανά μία μεγάλη παρέα στην παραλία Βραχατίου!! Εκεί που τα τελευταία επτά χρόνια ήταν το σημείο αναφοράς για όλους με το «καρναβάλι» του Δήμου.

Ο Δήμος και το ΝΠΔΔ «ΑΝΕΛΙΞΗ» διοργανώνουν ένα μουσικό αποκριάτικο τριήμερο το Σάββατο, την Κυριακή και την Καθαρά Δευτέρα (7/3) στην παραλία Βραχατίου.

Τρεις ημέρες με πλούσιο μουσικό πρόγραμμα, σε ρυθμούς pop, rock, samba, salsa στην παραλία Βραχατίου από τις 11.00 έως τις 8.00μ.μ.

– Το Σάββατο από τις 11.00 έως τις 8.00 μ.μ. μουσικό αποκριάτικο πρόγραμμα από DJ

– Την Κυριακή από τις 12.00 – 14.30 ανιματέρ μεταμφιεσμένοι με μεγαλοστολές θα διασκεδάζουν τους μικρούς φίλους, ενώ το απόγευμα από τις 5.00 μ.μ – 8.00 μ.μ ζογκλέρ και ξυλοπόδαροι θα εντυπωσιάσουν με το πρόγραμμά τους μικρούς και μεγάλους.

– Την Καθαρά Δευτέρα από τις 11.00 – 4.00 μ.μ. μουσικό πρόγραμμα από DJ

Με την τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων που επιτάσσουν οι συνθήκες, ο Δήμος Βέλου-Βόχας περιμένει άπαντες για το τελευταίο τριήμερο της Αποκριάς στο Βραχάτι να γιορτάσουν τις απόκριες, ελπίζοντας του χρόνου να ξανανταμώσουν και να πραγματοποιήσουν ένα ακόμη ξεχωριστό καρναβάλι με πολύ χρώμα, φαντασία, και την συμμετοχή όλων!

Πηγή: https://www.otavoice.gr

Related posts

«Σαν Παλιό Σινεμά…»: Καλοκαιρινή Γιορτή Του ΚΔΑΠμεΑ Ν. Ιωνίας

xristiana

Γιατί η σίγαση του κινητού τηλεφώνου μπορεί να οδηγήσει σε περισσότερο άγχος;

xristiana

Νέα πυρκαγιά στη Βοιωτία

xristiana