ΚεντρικήΟμορφιά

Γρήγορα χτενίσματα για να ξεκινάς την ημέρα σου χωρίς να σπαταλάς πολύ χρόνο!

4/3/2022

Είναι μερικές ημέρες που απολαμβάνεις τη διαδικασία της προετοιμασίας, έχεις ιδέες για να υιοθετήσεις, βάζεις μουσική, χορεύεις και η διάθεσή σου είναι στα ύψη.

Είναι και μερικές ημέρες όμως, που ο χρόνος τρέχει και εσύ δεν τον προλαβαίνεις με τίποτα. Όμως, δεν χαραμίζεις την κομψότητά σου επειδή δεν μπορούσες να ξυπνήσεις την ώρα που χτύπησε το ξυπνητήρι.

Και καλά κάνεις, αφού λύσεις υπάρχουν και θα τις δεις παρακάτω.

Πάμε να δούμε μερικά χτενίσματα που θα σε σώσουν τις ημέρες που βιάζεσαι αλλά ταιριάζουν απόλυτα και με το κομψό look που θες να υιοθετήσεις:

Πες όχι στην απλή αλογοουρά

Αν νιώθεις ότι με μία απλή αλογοουρά είσαι σαν έτοιμη να κάνεις δουλειές σπιτιού, παίξε έξυπνα. Βάλε ένα ωραίο κοκαλάκι ή ακόμα και έναν φιόγκο, δώσε λίγο όγκο, άφησε 2 τουφάκια ανεξέλεγκτα και κάνε μερικές χαλαρές μπούκλες στα πιασμένα μαλλιά σου.

Μην σκεφτείς ότι πρέπει να είναι όλα τέλεια, όσο πιο ανεπιτήδευτο τόσο πιο τέλειο.

Παίξε με τα αξεσουάρ

Είναι γνωστό ότι σώζουν καταστάσεις σαν αυτές οπότε γιατί να μην το εκμεταλλευτείς κι εσύ με την σειρά σου; Ένα μαντήλι, ένας μπερές, ένα ωραίο καπέλο θα σε συνοδεύσουν όλη τη διάρκεια της ημέρας και θα σου δώσουν έξτρα πόντους στυλ στην συνολική σου εικόνα.

Μάλιστα, για να ολοκληρώσεις το look, παίξε με το συνολικό σου look φορώντας μία καπαρντίνα ή ένα cigarette παντελόνι για ένα french αποτέλεσμα.

Βαθιά χωρίστρα

Δοκίμασε να αλλάξεις τη χωρίστρα σου ή ακόμα και να την κάνεις ακόμα πιο βαθιά. Αν αποφασίσεις να αλλάξεις τη χωρίστρα σου, κατευθείαν έχεις αλλάξει την εικόνα σου, οπότε έχεις αποπροσανατολίσει τον άνθρωπο που σε κοιτάει και δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να εστιάσει στο ατημέλητο αποτέλεσμα.

Αν πάλι θέλεις ένα λίγο πιο μοιραίο αποτέλεσμα, τότε μπορείς να κάνεις τη χωρίστρα σου πολύ πιο βαθιά από το κανονικό έχοντας πριν εφαρμόσει ένα dry shampoo (σου έχουμε αναλύσει εδώ πόσο τα αγαπάμε)  που για έξτρα όγκο αλλά και για να φρεσκάρει τα μαλλιά.

Sleek is Chic

Το απόλυτο sleek look είναι μία τάση που ξεκίνησε από την Kim Kardashian και εξακολουθεί να μας αρέσει γιατί δείχνει να είναι πάρα πολύ εύκολη και πρακτική.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να έχεις ένα προϊόν τύπου τζελ στο νεσεσέρ σου και μία μικρή χτένα. Εφάρμοσε αρκετή ποσότητα, χτένισε δυνατά προς τα πίσω, πιάσε τα μαλλιά σου και άσε το πρόσωπό σου να είναι απόλυτος πρωταγωνιστής.

iframe src=”https://assets.pinterest.com/ext/embed.html?id=2533343532154041″ height=”618″ width=”345″ frameborder=”0″ scrolling=”no” >

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή βίντεο: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.faysbook.gr

Related posts

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

xristiana

Πασχαλινό Bazaar Αγάπης Για Την Μέριμνα Θεσσαλονίκης

xristiana

Ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά; Να τι φταίει!

xristiana