ΚεντρικήΟμορφιά

Για να φορέσετε σωστά το έντονο κραγιόν πρέπει να ακολουθήσετε τρία βασικά βήματα!

26/3/2022

Τα nude και τα παστέλ στα χείλη είναι υπέροχα αλλά τώρα που είναι Άνοιξη και το Καλοκαίρι σας κλείνει το μάτι θέλετε κάτι πιο έντονο και ζωηρό.

Σας βλέπουμε άλλωστε πως κοιτάτε και δοκιμάζετε ήδη στα αγαπημένα σας beauty stores τις φούξια αποχρώσεις. Και πολύ καλά κάνετε γιατί είναι αγαπημένα και ταιριάζουν στην μεσογειακή σας επιδερμίδα.

Παράλληλα όμως είναι και ένα χρώμα το οποίο λόγω της έντασης πρέπει να απλωθεί σωστά και άψογα γιατί διαφορετικά θα είναι σκέτη καταστροφή.

Και γνωρίζετε πολύ καλά πως ένα δυνατό χρώμα στα χείλη αν δεν έχει απλωθεί σωστά χαλάει και όλο το υπόλοιπο μακιγιάζ. Και επιπλέον είναι κακόγουστο.

Οι φίλοι μας οι make up artists όμως έχουν και πάλι τη λύση και σας δίνουν τις καλύτερες συμβουλές ώστε να εφαρμόσετε το κραγιόν σας ακριβώς όπως κι εκείνοι.

Ξεκινάτε πάντα με το μολύβι χειλιών. Ναι, είναι απαραίτητο και μάλιστα πρέπει να έχει την ίδια ακριβώς απόχρωση με το κραγιόν σας. Ακολουθείτε πιστά τη φυσική γραμμή των χειλιών, ποτέ πιο μέσα ή πιο έξω. Και προσοχή στις γωνίες σας παρακαλώ.

Στη συνέχεια και για να μείνει το κραγιόν για ώρες σταθερό στα χείλη, τα γεμίζετε χρησιμοποιώντας το μολύβι. Λειτουργεί σαν βάση και μάλιστα ιδιαίτερα σταθερή.

Φυσικά δίνει ακόμη μεγαλύτερη ένταση. Στην περίπτωση που δεν επιθυμείτε κάτι τέτοιο απλώστε πούδρα στα χείλη σας.

Προτιμήστε ένα κραγιόν με ενσωματωμένο πινέλο. Είναι πιο πρακτικό αφού σας διευκολύνει να το απλώσετε ευκολότερο και με μεγαλύτερη ακρίβεια.

Extra Tip: Αν αποφασίσετε να γεμίσετε τα χείλη με το μολύβι μπορείτε στη συνέχεια να απλώσετε ένα άχρωμο lip balm. Με αυτό τον τρόπο θα χαρίσετε μια διακριτική λάμψη και παράλληλα θα τα κρατήσετε ενυδατωμένα για ώρες.

Μπορείτε μέσα στην μέρα να το ανανεώνετε μιας και το χρώμα δεν πρόκειται να φύγει από τα χείλη σας. Το μολύβι είναι ό,τι πιο σταθερό.

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Tο Ετήσιο Παζάρι Του Συλλόγου “Ευ Ζω Με Τον Καρκίνο”

xristiana

Born to be Different

xristiana

Δ. Χαλκηδόνος: Ενημερωτική Ημερίδα Για Τον Καρκίνο Του Μαστού “Πρόληψη, Κληρονομικότητα Και Ψυχολογική Αντιμετώπιση”

xristiana