ΚεντρικήΚοινωνικά

Γίνε εθελοντής στο 2ο TRIMORE Kastoria

1/3/2022

Ο Δήμος Καστοριάς ανακοίνωσε τη διεξαγωγή του Αθλητικού, Ψυχαγωγικού και Πολιτιστικού event TRIMORE M.T. – KASTORIA, το τριήμερο 17-19 Ιουνίου 2022.

Το πλούσιο πρόγραμμα του event περιλαμβάνει αγώνες Τριάθλου (ISOMAN Equalized Triathlon) ενηλίκων και παιδιών διαφόρων αποστάσεων, αγώνες Κολύμβησης (Open Water) διαφόρων αποστάσεων, αγώνα Ορεινού Τρεξίματος, καθώς και άλλες παράλληλες αθλητικές, ψυχαγωγικές και πολιτιστικές δράσεις που θα ενθουσιάσουν τους συμμετέχοντες και θα αναδείξουν την περιοχή!

Ψυχή του TRIMORE M.T. Kastoria, η ομάδα των εθελοντών που θα πλαισιώσει τους αγώνες και τις δράσεις και θα διασφαλίσει την επιτυχή και ασφαλή διεξαγωγή τους.Εγγραφές εθελοντών στη σελίδα: https://www.trimore.gr/el/ethelontismos-2.Περισσότερες πληροφορίες 24670-21026 κ. Ελισάβετ Μπλαχάβα.

Πηγή: https://www.otavoice.gr

Related posts

Το ΚΔΑΠ ΜεΑ “Η Αρμονία” Ετοίμασε 3ημερο Χριστουγεννιάτικο Bazaar

xristiana

Αγώνες δρόμων αντοχής εντός Σταδίου Ζωγράφου «Γρηγόρης Λαμπράκης»

xristiana

Το πιο εύκολο κέικ σοκολάτας που έχετε φτιάξει ποτέ

xristiana