ΚεντρικήΟμορφιά

Βath time: Κάνε ένα υπέροχο και απολαυστικό αφρόλουτρο

17/3/2022

Αν θέλεις να συνδυάσεις μοναδικές στιγμές χαλάρωσης αλλά παράλληλα και να περιποιηθείς σε βάθος την επιδερμίδα σου ένα απολαυστικό αφρόλουτρο είναι ο κατάλληλος τρόπος.

Η σωστή θερμοκρασία του νερού παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο ιδανικό αφρόλουτρο. Αν και το πολύ ζεστό θα σου εξασφαλίσει μεγαλύτερη χαλάρωση προσπάθησε να το αποφύγεις διότι καταστρέφει το υδρολιπιδικό φιλμ που δρα προστατευτικά στην επιδερμίδα μας και ίσως σου δημιουργήσει τυχόν ερεθισμούς και κοκκινίλες.  Γέμισε λοιπόν τη μπανιέρα σου με χλιαρό νερό και πρόσθεσε το αγαπημένο σου αφρόλουτρο ή και άλατα. Τα άλατα βοηθούν στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και αφήνουν την επιδερμίδα καθαρή και ανανεωμένη.

Εκμεταλλεύσου την ώρα που είσαι μέσα στο νερό και χαλαρώνεις κάνοντας παράλληλα multi masking, μια μάσκα προσώπου και μία μαλλιών είναι οι ιδανικές επιλογές. Λίγο πριν βγεις από τη μπανιέρα σου κάνε απολέπιση για να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα. Έτσι η επιδερμίδα σου θα απορροφήσει πιο εύκολα τα ενυδατικά προϊόντα περιποίησης που θα εφαρμόσεις αμέσως μετά.

Αφού ολοκληρώσεις το αφρόλουτρό σου σκούπισε καλά το σώμα σου με μία βαμβακερή πετσέτα κάνοντας απλές και ταμποναριστές κινήσεις. «Κλείδωσε» την ενυδάτωση στην επιδερμίδα σου, χρησιμοποιώντας την αγαπημένη σου ενυδατική λοσιόν, ένα body butter ή ένα έλαιο σώματος.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφιών: https://www.roulastamatopoulou.com

Related posts

Newsletter: Όλες Οι Ειδήσεις Που Πρέπει Να Ξέρεις Μέχρι Τώρα 2/3

xristiana

1η Νοεμβρίου Πανελλήνια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων και Μεταμόσχευσης

xristiana

Οι Πολίτες Του Δήμου Διονύσου Γίνονται Αϊ Βασίληδες

xristiana