ΚεντρικήΟμορφιά

Αν έχετε μαύρα στίγματα στη μύτη αυτή η μάσκα θα σας σώσει – Πανεύκολη, με δύο μόνο υλικά!

20/3/2022

Τα μαύρα στίγματα είναι κακό πράγμα. Σας εκνευρίζουν και σας υπενθυμίζουν το καθημερινό πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με τους πόρους σας.

Επίσης σας αναγκάζουν να επισκέπτεσθε την αισθητικό σας πιο συχνά και από τη μητέρα σας και αυτό καλό δεν το λέτε.

Η αλήθεια είναι πως δοκιμάζετε κάθε νέο προϊόν που λανσάρεται έχοντας πάντα την ελπίδα ότι θα σας σώσει. Όταν αυτό δεν συμβαίνει προσπαθείτε να καλύψετε τα σημεία και τις περισσότερες φορές βρίσκεστε με γερές δόσεις φον ντε τεν και πούδρας που κάνουν το πρόσωπο σας να μοιάζει με μάσκα.

Στη συνέχεια προσπαθείτε να αφαιρέσετε την επιπλέον ποσότητα, το μακιγιάζ σας καταλήγει σε καταστροφή και το παίρνετε όλο από την αρχή.

Έχετε δοκιμάσει όλες τις συνταγές που σας έχουν δώσει οι φίλες, συνάδελφοι και μαμάδες των κολλητών σας. Έχετε περάσει πρωινά Κυριακής μπροστά από τον καθρέφτη απλώνοντας φρούτα και λιωμένα λαχανικά στο πρόσωπο και κυρίως στη μύτη αφού εκεί συνήθως μαζεύονται τα μαύρα στίγματα και κάνουν κατάληψη. Αλλά μάταια.

Εμείς λοιπόν σας έχουμε την πιο εύκολη λύση. Πρόκειται για μια μάσκα που θα φτιάξετε μόνες σας με δύο μόνο υλικά. Η συγκεκριμένη μάσκα είναι σκέτο γλύκισμα και το εννοούμε. Στην ουσία είναι μαρέγκα. Ναι, ναι, καλά διαβάσατε. Μια μαρέγκα θα σας σώσει.

Σε ένα μπολ ρίχνετε το ασπράδι ενός αυγού και μία κουταλιά της σούπας ζάχαρη. Τα χτυπάτε αρκετή ώρα και καλά μέχρι το μείγμα να σφίξει.

Για να καταλάβετε ότι η μαρέγκα είναι έτοιμη αναποδογυρίζετε το μπολ. Θα πρέπει να παραμείνει στη θέση της. Αν φεύγει ή στάζει συνεχίστε το χτύπημα.

Στη συνέχεια μαζεύετε τα μαλλιά σας με μία κορδέλα. Απλώνετε τη μάσκα με ένα πινέλο σε όλο το πρόσωπο επιμένοντας στο σημείο που υπάρχει μεγαλύτερο πρόβλημα. Κάνετε απαλό μασάζ με απαλές, κυκλικές κινήσεις.

Αφήνετε τη μάσκα να δράσει για 5 περίπου λεπτά, κάνετε και πάλι μασάζ και τέλος ξεπλένετε με άφθονο χλιαρό νερό.

Το αποτέλεσμα απλά θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Αίθριος καιρός με άνοδο της θερμοκρασίας

xristiana

Συππαδρέμια | Πρόσκληση σε Ημερίδα για την Ψυχική Υγεία

xristiana

Ενημερωτική εκδήλωση – συζήτηση για τις επιπτώσεις της μετεγκατάστασης του καζίνο Πάρνηθας στο Μαρούσι

xristiana