ΚεντρικήΟμορφιά

7 looks που θα σε εμπνεύσουν πολύ για το Σαββατοκύριακο

4/2/2022

Μια ακόμα εβδομάδα πλησιάζει προς το τέλος της και σήμερα σου έχουμε ετοιμάσει μια λίστα με στιλάτες γυναίκες και τα outfits που επιλέγουν για το Σαββατοκύριακο. Δες παρακάτω ποια looks μας εμπνέουν και προσπάθησε να τα αντιγράψεις κι εσύ.

#1. Ποιος είπε ότι δεν μπορείς να φορέσεις τη sequin φούστα σου μέσα στο Φλεβάρη; Φόρεσέ τη λοιπόν και ταίριαξέ την με ένα λευκό πουκάμισο για μια grande statement εμφάνιση.

#2. Φέτος έχουμε μεγάλη αδυναμία στα μακριά δερμάτινα παλτό με έξτρα γούνινη επένδυση. Αν δεν έχεις φόρεσε το παλτό σου με ένα πουλοβεράκι και κολάν και ολοκλήρωσε το casual look σου με combat boots.

#3. Βάλε χρώμα στην καθημερινότητά σου συνδυάζοντας δύο διαφορετικά χρώματα μεταξύ τους όπως κάνει η influencer της φωτογραφίας.

#4. Τα co-ords τα αγαπάμε πολύ και τα θέλουμε στην γκαρνταρόμπα μας. Η fashionista της φωτογραφίας φοράει καρό αμάνικο γιλέκο και ασορτί φούστα και ολοκληρώνει το look της με ένα υπέροχο statement πουκάμισο και μποτάκια.

#5. Όπως έχουμε πει ξανά και ξανά, τα δερμάτινα παντελόνια παραμένουν και φέτος αγαπημένα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας.

#6. Οι φούστες με γεωμετρικά σχέδια είναι επίσης τάση που της έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία. Αν έχεις μια παρόμοια φούστα συνδύασέ τη με ένα μονόχρωμο πουλοβεράκι και είσαι έτοιμη.

#7. Τα tailored παντελόνια είχαμε συνηθίσει να τα φοράμε σε φαρδιά γραμμή. Όσο πλησιάζουμε προς την άνοιξη βλέπουμε μια νέα τάση να κυριαρχεί που είναι τα tailored παντελόνια αλλά με καμπάνα στο τελείωμά τους.

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.faysbook.gr

Related posts

Δωρεάν Rapid Test COVID-19 Στο Παλαιό Φάληρο

xristiana

Καρδιαγγειακά: Πώς συνδέονται με τη βαριά νόσηση από κορονοϊό

xristiana

Πως Επηρέασε Η Πανδημία Τους Νέους – Συνέδριο Για Την Υγεία Των Εφήβων

xristiana