ΚεντρικήΟμορφιά

Το έξυπνο trick με το concealer που κάνει θραύση στο TikTok

21/2/2022

Θραύση στο TikTok κάνει το τελευταίο διάστημα ένα βίντεο που αφορά στον τρόπο εφαρμογής του concealer, που είναι κάτι που θέλει ιδιαίτερη τεχνική για να μη φαίνεται πολύ παχύρευστο και  να μην αναδεικνύει σημεία που δεν θέλουμε και να ταιριάζει χρωματικά στα σημεία που θα τοποθετηθεί.

Θα χρειαστείτε ένα concealer της επιλογής σας. Αυτά που είναι σαν stick ή έχουν σφουγγαράκι στην άκρη τους, ίσως διευκολύνουν το συγκεκριμένο hack.

Στο βίντεο της η @sarah_wolak δείχνει ακριβώς πώς μπορείτε να το πετύχετε. Όπως θα δείτε φαίνεται να το τοποθετεί ακριβώς στα σημεία που συνήθως φωτίζουμε στο πρόσωπο. Μετά βάζει λίγο bronzer και τα κάνει blend. Το αποτέλεσμα είναι μοναδικό!

@sarah_wolak

Reply to @_lakelynn_ If you try out my concealer method pls tag me!! I wanna see!! #concealer #makeuphack #contour

♬ Formula – Labrinth

Το concealer θα πρέπει να είναι ένα-δύο τόνους πιο ανοιχτό από την επιδερμίδα σας και το bronzer να είναι ματ και ιδανικά σε υγρή μορφή, stick ή κρέμα, για να γίνει σωστά το blending με το concealer.

Το αποτέλεσμα μας αρέσει πολύ! Αυτό το hack είναι ιδανικό αν δεν σας αρέσει να φοράτε foundation, μιας και φωτίζει στα σημεία που χρειάζεται.

Πηγή: https://www.govastileto.gr

Πηγή βίντεο: https://www.govastileto.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Η #1 διατροφική συνήθεια για την καλή υγεία του ήπατος, σύμφωνα με διαιτολόγο

xristiana

Happy New Year! 3 μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν για το πρωτοχρονιάτικο look σου

xristiana

«Σαν Παλιό Σινεμά…»: Καλοκαιρινή Γιορτή Του ΚΔΑΠμεΑ Ν. Ιωνίας

xristiana