ΚεντρικήΟμορφιά

Τέσσερα έξυπνα κόλπα από τον hairsytlist της Τζένιφερ Λόπεζ για υπέροχα μαλλιά

15/2/2022

Για εντυπωσιακές εμφανίσεις στο άψε σβήσε.

Ο λόγος για τον οποίο οι περισσότερες από τις αγαπημένες σας σταρ έχουν πάντα τέλεια μαλλιά (ή φαίνονται, τουλάχιστον) είναι επειδή έχουν επαγγελματίες -όπως ο hairstylist διασημοτήτων και παγκόσμιος δημιουργικός διευθυντής του Color Wow, Chris Appleton– που έχουν έξυπνα κόλπα για να κάνουν τα όχι και τόσο ιδανικά μαλλιά να φαίνονται τέλεια.

Ο διάσημος hairstylist της Τζένιφερ Λόπεζ, της Κιμ Καρντάσιαν και της Αριάνα Γκράντε, λοιπόν, μοιράστηκε με το Bustle, κάποια από τα μυστικά του tips που εφαρμόζει και στις διάσημες πελάτισσές του. Εύκολα και γρήγορα κόλπα που θα σας βοηθήσουν να προσθέσετε μια επιπλέον δόση όγκου (και δράματος) στις καθημερινές σας εμφανίσεις.

Αλογοουρά

@chrisappletonhair

Try this hair hack for any one that wants to make there hair look thicker and upgrade there pony game 👱‍♀️@kittybluuuu

♬ Toxic x Pony – ALTÉGO

Αν οι αλογοουρές σας είναι άτονες, όσο πειράγματα κι αν κάνετε, επιτρέψτε το TikTok– viral hack της αλογοουράς του Appleton να αλλάξει τη ζωή σας. Στο βίντεο, ο επαγγελματίας hairstylisth χωρίζει τα μαλλιά του μοντέλου σε δύο τμήματα και στερεώνει το ένα με ένα λαστιχάκι μαλλιών. Στη συνέχεια, χωρίζει το κάτω τμήμα στα δύο, και το δένει πάνω από την πρώτη αλογοουρά. Το αποτέλεσμα είναι μία γεμάτη και σφιχτή αλογοουρά που θα μπορούσε να ανταγωνιστεί, ακόμη, και αυτή της Αριάνα Γκράντε.

Πλεξούδες όλη νύχτα

Ο ύπνος με πλεξούδες μπορεί να δώσει στα λεπτά μαλλιά κάποια επιπλέον πληρότητα χωρίς τη χρήση θερμότητας. «Χωρίστε τα μαλλιά στη μέση σε δύο τμήματα και πλέξτε κάθε τμήμα σε μια χαμηλή, χαλαρή πλεξούδα πριν πάτε για ύπνο». Το πρωί, απλώς ξετυλίξτε και χτενίστε τα μαλλιά σας με το δάχτυλό σας για εύκολους, ογκώδεις κυματισμούς.

Χρησιμοποιήστε μία λακ

@chrisappletonhair

Love this fast hair hack for instant volume that stays #hairhack #hair #hairtutorial @colorwow.hair @kittybluuuu

♬ Toxic (Y2K & Alexander Lewis Remix) – Britney Spears

Δεν έχετε πολύ χρόνο για χτένισμα; Για γρήγορο όγκο, ο Appleton λέει να ψεκάσετε τις στεγνές ρίζες με ένα σπρέι μαλλιών. «Στη συνέχεια, πάρτε μια μεγάλη στρογγυλή βούρτσα, τυλίξτε τα μπροστινά κομμάτια γύρω της σηκώνοντας προς τα πάνω και μακριά από το πρόσωπο και εφαρμόστε θερμότητα για λίγα δευτερόλεπτα». Τα αποτελέσματα θα αλλάξουν πλήρως την υφή των μαλλιών σας και θα σας προσφέρουν λαμπερό, ευέλικτο όγκο ακριβώς στη ρίζα.

«Γεμίστε» τα κενά σημεία

Ένα άλλο από τα βασικά κόλπα του διάσημου hairstylist για λεπτά μαλλιά είναι η χρήση ενός προϊόντος γύρω από τη γραμμή των μαλλιών και σε διάφορα «κενά» σημεία για να γεμίσει τυχόν ορατές περιοχές του τριχωτού της κεφαλής. «Απλώστε τη πούδρα στην απόχρωση που ταιριάζει καλύτερα στο χρώμα των μαλλιών σας χρησιμοποιώντας τη βούρτσα εφαρμογής ακριβείας για να προσθέσετε άμεσο βάθος και διάσταση», λέει ο Appleton στο Bustle. «Αυτό θα μετατρέψει κάθε γραμμή μαλλιών από αραιή σε πλήρη σε δευτερόλεπτα».

Πηγή: https://www.newsbeast.gr

Πηγή βίντεο: https://www.newsbeast.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Εμμηνόπαυση: 6 συμβουλές για όμορφη και υγιή επιδερμίδα

xristiana

Εθελοντική Αιμοδοσία Στο Βελεστίνο

xristiana

Κλάουντιο Αμπάντο

xristiana