ΚεντρικήΟμορφιά

Σατέν: 5 τρόποι για να υιοθετήσεις την πιο ωραία τάση της σεζόν

22/2/2022 

Το σατέν είναι ένα ύφασμα που αγαπάμε πολύ και ειδικά την άνοιξη και το καλοκαίρι το φοράμε περισσότερο στην καθημερινότητά μας. Φέτος την άνοιξη οι τάσεις που κυριαρχούν καθιστούν το σατέν μια από τις top τάσεις της σεζόν και γνωστές και αγαπημένες fashionistas μας δείχνουν πώς επιλέγουν να φδορέσουν αυτό το trend.

Negin Mirsalehi διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και πριν λίγο καιρό είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία της με ένα εντυπωσιακό μαύρο σατέν σύνολο.

H Danielle Bernstein επιλέγει το σατέν σύνολό της για μέσα στο σπίτι και συγκεκριμένα φοράει ένα σετ πιτζάμες σε λευκό χρώμα. Η ίδια ολοκληρώνει το look της με γούνινα slippers και scrunchie στα μαλλιά.

Η Leonie Hanne υιοθετεί ένα από τα πιο δυνατά trends της σεζόν που είναι το slip dress με cut- outs και το επιλέγει σε μια πολύ hot απόχρωση που δεν είναι άλλη από το lime green.

Mary Lawless Lee επιλέγει ένα δίχρωμο σατέν slip dress που το ταιριάζει άψογα με ένα oversized blazer αποδεικνύοντας πως αυτό το φόρεμα μπορεί, με το κατάλληλο styling, να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας.

Η Aimee Song ποντάρει και αυτή με τη σειρά της σε ένα μίνι lime green σατέν φόρεμα που συνδυάζει με καφέ δερμάτινες μπότες.

Shop the trend

Σατέν φόρεμα από Toi & Moi
Αγορά εδώ!

 Σατέν φόρεμα από Fullah Sugah
Αγορά εδώ!

Σατέν φόρεμα από Forebelle
Αγορά εδώ!

Σατέν φόρεμα από Forebelle
Αγορά εδώ!

Σατέν φόρεμα από Fashionroom
Αγορά εδώ!

Σατέν φόρεμα από Toi & Moi
Αγορά εδώ!

Σατέν φόρεμα με ανοιχτή πλάτη από Forebelle
Αγορά εδώ!

Μάξι σατέν φόρεμα από Rich Girl Boudoir
Αγορά εδώ!

Σατέν φόρεμα από Forebelle
Αγορά εδώ!

Σατέν φόρεμα από Rich Girl Boudoir
Αγορά εδώ!

Φόρεμα σατέν από Forebelle
Αγορά εδώ!

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.faysbook.gr

Related posts

«Διαχείριση θυμού και συγκρούσεων στο σπίτι και το σχολείο»: Το θέμα της επόμενης συνάντησης της Σχολής Γονέων Δήμου Πεντέλης

xristiana

Σάρκωμα Ewing: Τι είδους καρκίνος είναι – Συμπτώματα, αιτίες, επιπλοκές και θεραπεία

xristiana

Χαλκιδική: Τουρισμός για άτομα με οπτική αναπηρία

xristiana