ΚεντρικήΟμορφιά

Σήμερα θα φτιάξετε μόνες σας ένα lip balm με τα πιο φυσικά υλικά!

25/2/2022

Τα χείλη σας τα τελευταία χρόνια είναι ιδιαίτερα αφυδατωμένα και θαμπά και υπεύθυνη για τη συγκεκριμένη κατάσταση είναι η μάσκα προστασίας.

Είναι απαραίτητη όμως και δεν επιτρέπεται να βγείτε από το σπίτι χωρίς αυτή. Που σημαίνει πως πρέπει να κρατάτε την περιοχή που καλύπτει, πλούσια ενυδατωμένη και ειδικά τα χείλη που είναι μία από τις πιο ευαίσθητες του προσώπου.

Εμείς είμαστε εδώ για να σας δίνουμε πάντα τις πιο εύκολες, γρήγορες και οικονομικές λύσεις και σήμερα θα σας αποκαλύψουμε τον τρόπο να φτιάξετε μόνες σας τέλειο lip balm με φυσικά υλικά που υπάρχουν στην κουζίνα σας.

Κι αν κάποιο σας λείπει θα το βρείτε στο φαρμακείο ή το super market. Εκτός από ενυδάτωση, το συγκεκριμένο ενυδατικό κάνει τα χείλη να δείχνουν πιο πλούσια και λαμπερά. Δείτε στη συνέχεια τι πρέπει να κάνετε.

θα χρειαστείτε: 2 κουταλιές της σούπας λάδι καρύδας, 2 κουταλάκια του γλυκού κερί μέλισσας, 2 κουταλάκια του γλυκού βούτυρο κακάο, 2 κουταλάκια του γλυκού αμυγδαλέλαιο, 15 σταγόνες αιθέριο έλαιο μέντας.

Τι πρέπει να κάνετε: Σε ένα μικρό σκεύος ρίχνετε το αμυγδαλέλαιο, το λάδι καρύδας, το βούτυρο κακάο και το μελισσοκέρι και τα ανακατεύετε καλά μέχρι να λιώσουν και να γίνουν ένα ρευστό μείγμα.

Το βάζετε σε μικρά βαζάκια ή σε ένα μεγαλύτερο και το αφήνετε να κρυώσει. Μόλις γίνει στέρεο είναι έτοιμο για χρήση. Το απλώνετε με τα δάχτυλα ή με ένα καινούριο και καθαρό μικρό πινέλο.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Στρες: Ποιες τροφές το προκαλούν και ποιες το προλαμβάνουν

xristiana

Κούραση: Γιατί νιώθουμε συνέχεια κουρασμένοι, τι είναι η εποχιακή κούραση της άνοιξης

xristiana

Παρουσίαση Προγράμματος A.N.A.S.A. Από Τη «ΣΥΖΩΗ»

xristiana