ΚεντρικήΚοινωνικά

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα έρχονται στη Θεσσαλονίκη

27/2/2022

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα; Θα σας ενδιέφερε να εργαστείτε σε έναν διεθνή ανθρωπιστικό οργανισμό με δράση 50 χρόνων σε περισσότερες από 70 χώρες;

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη και πραγματοποιούν ενημερωτική συνάντηση την Πέμπτη 3 Μαρτίου στον Πρώην Βρεφονηπιακό Σταθμό (προβλήτα Α΄-λιμάνι).

Η οργάνωση αναζητά εκτός από ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, επαγγελματίες στη διαχείριση εφοδιαστικής αλυσίδας, ανθρώπινου δυναμικού, οικονομικών, επικοινωνίας και άλλες ειδικότητες.

Όσοι θέλετε να ενημερωθείτε για τη δράση και τα προγράμματα των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, καθώς και για τις δυνατότητες εργασίας στις διεθνείς αποστολές τους, η ομάδα Ανθρώπινου Δυναμικού της οργάνωσης θα βρίσκεται την Πέμπτη 3 Μαρτίου στις 18:00 στον επάνω όροφο του Πρώην Βρεφονηπιακό Σταθμό (προβλήτα Α΄-λιμάνι).
Στο ισόγειο του κτιρίου φιλοξενείται επίσης, στο πλαίσιο της Thessaloniki PhotoBiennale 2021, η έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Μαρτυρίες-Βλέμματα», 50 χρόνια στο πεδίο, 1971 – 2021 Γιατροί Χωρίς Σύνορα και Magnum , με φωτογραφίες από τις μεγαλύτερες ανθρωπιστικές κρίσεις στις οποίες έχουν παρέμβει οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα στα 50 χρόνια της δράσης τους.

Για την προσέλευσή σας θα χρειαστεί να προσκομίσετε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης και αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας. Παρακαλούμε δηλώστε τη συμμετοχή σας μέχρι την 1η Μαρτίου στο reception.ath@athens.msf.org.

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα είναι μια διεθνής, ανεξάρτητη, ιατρική ανθρωπιστική οργάνωση που παρέχει ιατρική φροντίδα σε ανθρώπους αποκλεισμένους από την υγειονομική περίθαλψη, σε θύματα βίας, φυσικών καταστροφών ή ενόπλων συγκρούσεων. Εδώ και 50 χρόνια δρα με μοναδικό κριτήριο τις ιατρικές ανάγκες, ανεξάρτητα από φυλετικά, θρησκευτικά ή πολιτικά κριτήρια με στόχο την ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου αλλά και την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για τις ανθρωπιστικές κρίσεις που μαίνονται στον πλανήτη. 

Πηγή: https://www.thestival.gr

Related posts

Χριστουγεννιάτικο κέικ με αποξηραμένα φρούτα για τους καλεσμένους σας

xristiana

Καιρός: Συννεφιά και τοπικές βροχές

xristiana

Σεμινάριο πρώτων βοηθειών

xristiana