ΚεντρικήΚοινωνικά

Δωρεάν σεμινάριο με τίτλο “Ιστορίες Καριέρας” στο πλαίσιο της νέας πρωτοβουλίας του Ιδρύματος Λαμπράκη “ReWoman”

18/2/2022

Την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου στις 18:00-20:00, στο πλαίσιο της νέας πρωτοβουλίας του Ιδρύματος Λαμπράκη «ReWoman», θα πραγματοποιηθεί το online σεμινάριο «Ιστορίες Καριέρας» με εισηγήτρια την Δρ. Αγγελική Κοσμοπούλου. Το σεμινάριο προσφέρεται δωρεάν και απευθύνεται σε γυναίκες κάθε ηλικίας.

Η παρακολούθησή του προϋποθέτει την υποβολή σχετικής αίτησης εδώ το αργότερο μέχρι τις 21/2/2022. 

Σημειώνεται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας κατά την εγγραφή των υποψηφίων στο σεμινάριο. Οι γυναίκες που θα έχουν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν θα λάβουν σχετική ενημέρωση και οδηγίες για την εξ αποστάσεως σύνδεσή τους με ηλεκτρονικό μήνυμα.

Το σεμινάριο

Οι ιστορίες είναι ο καλύτερος τρόπος για να παρουσιάσουμε τον εαυτό μας στον επαγγελματικό χώρο και να δείξουμε ποιες είμαστε, στην ολότητά μας. Τι ιστορίες λέμε και τι «λένε» για εμάς; Ποιες ιστορίες χρειαζόμαστε; Ποιες θα ξαναγράψουμε για να γίνουμε αυτές που θέλουμε να είμαστε; Στο σεμινάριο θα αναζητήσουμε και θα δημιουργήσουμε αυτές τις ιστορίες.

Η Εισηγήτρια

Η Αγγελική Κοσμοπούλου σύμβουλος επικοινωνίας, με εξειδίκευση στο λεκτικό περιεχόμενο και το storytelling. Σπούδασε αρχαιολογία στις ΗΠΑ και επικοινωνία στην Αγγλία. Δίδαξε στο πανεπιστήμιο κι εργάστηκε στον χώρο του πολιτισμού και στην επικοινωνία, βοηθώντας επιχειρήσεις, φορείς, πολιτικούς και εκπροσώπους της τέχνης και των επιστημών να δώσουν φωνή στις ιδέες τους. Σήμερα είναι διευθυντικό στέλεχος στον κοινωφελή χώρο και διδάσκει τεχνικές επικοινωνίας και storytelling.  Είναι ιδρύτρια της οργάνωσης Storymentor.

Πηγή: https://www.eduguide.gr

Related posts

Καιρός: Επιδείνωση σε αρκετές περιοχές την Κυριακή

xristiana

Η Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου από τα Κέντρα Παιδικής Δημιουργίας και ΚΔΑΠ του ΔΟΚΟΙΠΠ, του Δήμου Χανίων

xristiana

Συζήτηση Για Τον Σχολικό Εκφοβισμό Από Την Ένωση Γονέων Παπάγου-Χολαργού

xristiana