ΚεντρικήΟμορφιά

Βίντεο: Δες πώς θα πετύχεις το πιο εντυπωσιακό μακιγιάζ ματιών ιδανικό για καστανά μάτια

28/2/2022

Μία ανάσα πριν την Άνοιξη και το μυαλό μας είναι ήδη σε πολύχρωμα ηλιοβασιλέματα. Αυτή ήταν και η έμπνευση της bauty editor του faysbook.gr, @vasilikos αλλά και το huge trend των sunset eyes που την παρακίνησαν να μπει σε αυτό το mood και να υιοθετήσει το trend που μεταξύ άλλων συνιστά την καλύτερη επιλογή αν έχεις καστανά μάτια και θέλεις να τα αναδείξεις.

Όλα αυτά όμως δεν θα ήταν τόσο εύκολα και απλά αν δεν είχε σαν βασικό σύμμαχο τα προϊόντα της Avon που με την υψηλή τους απόδοση και ποιότητα κάνουν κάθε μακιγιάζ να ξεχωρίζει, να έχει διάρκεια και να είναι σούπερ εντυπωσιακό.

Πριν δεις το βίντεο όμως στο τέλος του άρθρου, πρέπει να σου πούμε μερικά λόγια για τα προϊόντα που ξεχωρίσαμε και φυσικά αγαπήσαμε.

Όλα ξεκινούν από την τέλεια βάση, αυτή που θα δημιουργήσει μία τέλεια, λαμπερή και φρέσκια επιδερμίδα, πάνω στην οποία έπειτα εσύ θα βασίσεις όλο το μακιγιάζ σου.

Το AVON POWER STAY foundation έχει μία άνετη κάλυψη, καθώς… χτίζεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς σε στρώσεις
και ταυτόχρονα εξασφαλίζεις 24 ώρες διάρκεια, ενώ η επιδερμίδα σου αναπνέει κανονικά.
Είναι ματ με φυσικό φινίρισμα ενώ απλώνεται το ίδιο τέλεια με πινέλο ή και με το blender σου.

Φυσικά, να αναφέρουμε και το πώς καλύψαμε τους μαύρους κύκλους αφού το κονσίλερ είναι το πιο απαραίτητο αλλά και το-πιο-δύσκολο-να-βρεις-το-τέλειο προϊόν.

Το καλυπτικό AVON POWER STAY σε κρατάει φρέσκια από το πρωί έως το βράδυ με σύνθεση που δουλεύεται σε στρώσεις και καλύπτει τις λεπτές γραμμές, τους μαύρους κύκλους και τις ατέλειες όσο αντιστέκεται στη ζέστη, τον ιδρώτα και την υγρασία.

Συνέχεια έχουν οι σκιές, που είναι και αυτές που απογειώνουν το τελικό σου look.

Pro tip:

Πριν εφαρμόσεις οποιαδήποτε σκιά σε πουδρένια μορφή, φρόντισε να έχεις ήδη τοποθετήσει μία στρώση από μία σκιά σε ελαφρώς κρεμώδη υφή προκειμένου αυτή να λειτουργήσει σαν την τέλεια βάση για το επόμενο βήμα σου. Έτσι θα έχεις πετύχει ένα αποτέλεσμα που θα διαρκέσει για ώρες ενώ παράλληλα η απόδοση της οποιασδήποτε σκιάς θα είναι συγκλονιστικά τέλεια!

Γι’ αυτό και το πρώτο βήμα στο μακιγιάζ της @vasilikos ήταν μία στρώση από τις σκιές AVON POWER STAY, σκιές μεγάλης διάρκειας, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν μολύβι με έντονο, αδιάβροχο χρώμα και διάρκεια έως και 16 ώρες.. που δεν μουτζουρώνει και δεν μπαίνει στις λεπτές γραμμές, θα προσθέσουμε εμείς σαν ιδιαίτερα βασική λεπτομέρεια!

Για έντονο cat eye εφέ εφαρμόσαμε το υγρό eyeliner AVON POWER STAY με τέλειο, εύκαμπτο πινέλο ακριβείας και ultra ματ μελάνι που γλιστράει απαλά και σύνθεση που δεν μουτζουρώνει, δεν τρέχει και δεν ξεθωριάζει. Για το τέλος, αφήσαμε το αγαπημένο προϊόν κάθε γυναίκας αλλά και το πιο απαιτητικό. H μάσκαρα!

μάσκαρα LEGENDARY LENGTHS ξεχωρίζει και καθορίζει τις δύσκολες στην προσέγγιση βλεφαρίδες και βοηθάει στην ομοιόμορφη εφαρμογή της σύνθεσης από τη ρίζα έως τις άκρες και πιο πέρα. Αυτό που θα παρατηρήσεις είναι έως και 50% πιο μακριές βλεφαρίδες αλλά και τρεις φορές περισσότερο όγκο.

Τελευταία κίνηση ή αλλιώς η κίνηση ματ, το κραγιόν AVON POWER STAY που θα κρατήσει πολύ, χάρη στη ματ υφή του, αλλά δε θα σε ξηράνει ποτέ!

Παράλληλα, στη σειρά ΑVON POWER STAY μπορείς να βρεις και μία μεγάλη πικιλία από υγρά κραγιόν με φρέσκια, σαν νερό, υφή μου είναι άνετη και δεν βαραίνει, ούτε στεγνώνει ενώ το χρώμα δεν μεταφέρεται και έχει ισχύ παραμονής έως και 10 ώρες.

Δες πώς η beauty editor @vasilikos υιοθετεί το trend των sunset eyes στο βίντεο που ακολουθεί και πώς μπορείς κι εσύ να το πετύχεις με τα προϊόντα της Avon.

Όλα τα προϊόντα θα τα βρεις στο www.avoncosmetics.gr

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή βίντεο: https://www.youtube.com

Πηγή φωτογραφιών: https://www.faysbook.gr

Related posts

Ginger shot – Το υγιεινό σφηνάκι που θα ενισχύσει το ανοσοποιητικό

xristiana

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

xristiana

Πώς να αποτρέψετε τους εφιάλτες καθώς μεγαλώνετε

xristiana