ΚεντρικήΟμορφιά

Αυτό είναι το μυστικό για ένα σταθερό μακιγιάζ με μεγάλη διάρκεια

14/2/2022

Όσο περνάει ο χρόνος και μεγαλώνουμε τόσο μεγαλύτερη ανάγκη για φροντίδα και σωστό μακιγιάζ έχει η επιδερμίδα μας. Κι αυτό, γιατί το κολλαγόνο μειώνεται, το δέρμα γίνεται πιο λεπτό και σιγά-σιγά εμφανίζονται οι ρυτίδες. Ταυτόχρονα, τα σημάδια κούρασης αντικατοπτρίζονται στα μάτια και οι μαύροι κύκλοι ολοένα και γίνονται πιο έντονοι.

Πριν όμως αναζητήσεις τη λάμψη σε προϊόντα μακιγιάζ πρέπει να φροντίσεις σωστά το δέρμα σου και να το προετοιμάσεις για το make up look που θα ακολουθήσει. Το skincare, άλλωστε, είναι o πιο σημαντικός παράγοντας για υγιή και νεανική επιδερμίδα.

Ξεκίνησε λοιπόν με ένα καλό καθαρισμό προσώπου χρησιμοποιώντας ένα micellar water ή ένα απαλό γαλάκτωμα καθαρισμού.

Το επόμενο βήμα είναι η ενυδάτωση. Άπλωσε έναν ενυδατικό ορό, με ταμποναριστές κινήσεις, στο πρόσωπό σου και στη συνέχεια βάλε την ενυδατική σου.Φυσικά δεν πρέπει να αμελήσεις και την ευαίσθητη περιοχή των ματιών σου, μία κρέμα ματιών θα σου προσφέρει τη φροντίδα που χρειάζεσαι.

Και μη ξεχνάς ότι το μυστικό για ένα σταθερό και με μεγάλη διάρκεια μακιγιάζ είναι η σωστή προετοιμασία της επιδερμίδας με όλα τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Το Καθιερωμένο Ραντεβού Με Την Ανθοκομική Έκθεση 11-14 Μαΐου Από ”Τα Παιδιά Της Άνοιξης”.

xristiana

Διαβήτης: Τα άτομα που μειώνουν την κατανάλωση καφέ θα μπορούσαν να αυξήσουν τον κίνδυνο νόσησης

xristiana

TikTok: Το hack για να κρεμάτε τα μπλουζάκια σας στο άψε σβήσε

xristiana